Ochranu Hlavy Vankúš Cartoon Späť Vankúš S Nastaviteľné Popruhy Dieťa Darček Batoľa Chôdza Chránič Pre Domáce Škôlky

0 Hodnotenia
€6.97 €17.43

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Predstavujeme naše najnovšie dieťa bezpečnosti späť vankúš s rozkošný cartoon zvierat dizajn!Ľahko nastaviteľné poskytnúť hlavu a späť ochrany, tento vankúš je non-dráždi a ideálne pre malé dieťa je dar k narodeninám.Udržať vaše dieťa bezpečné a pohodlné s našimi top-hodnotenie späť vankúš.

Špecifikácie:

Názov produktu: Batoľa bezpečnosti späť vankúš

Materiál: PP bavlna, sieťovín

Štýl: Motýľ, Drak, Bee

Veľkosť produktu: o 19*6*33 cm/7.48*2.36*12.99 palcov

Hmotnosť výrobku: o 185 g

Balenie Zoznam:

1 ks*bezpečnosť detí späť podložky

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Multifunkčná Detská Vankúš Batoh: Naše dieťa vankúš batoh je navrhnutý tak, aby hlava a späť ochrany, znižuje vplyv pádu.Je to funkčný batoh, ktorý zároveň slúži aj ako vankúš, poskytuje väčšie pohodlie pre vaše dieťa.

2.Non-Dráždi Materiál: uistite sa, že vaše dieťa bezpečnosť pri zachovaní ich pohodlné s našimi mäkká a priedušná dieťa vankúš batoh.Vyrobené z non-dráždi PP bavlny a oka textílie, tento batoh chráni pred nárazmi a modriny aj v interiéri a exteriéri.

3.Zaujímavý Dizajn Funkcia: Sledujte vaše dieťa baviť s našimi vankúš batoh.Dodáva sa so ochranu hlavy vankúš pre maximálnu bezpečnosť a roztomilé zviera dizajn, ktorý piques váš záujem dieťaťa.Účinný spoločník pre radostné prechádzku a stres-voľný rodičovstvo.

4.Zvýšenie Prechádzky Komfort: Vaše dieťa bude milovať útulný pocit naše dieťa vankúš batoh.Je vybavený mäkká a priedušná späť vankúš, ktorý umožňuje chôdzu pohodlné skúsenosti.Ľahko nastaviteľný ramenný a hrudníka popruhy udržať to bezpečné na detskú tela pri chôdzi.

5.Ochrana pred pádom Podpora: Naše dieťa vankúš batoh chráni vaše dieťa hlavy z pádu a hrbole.Jeho mäkký a pohodlný vankúš dizajn je skvelý praktický darček pre každú príležitosť, vrátane Christmas, baby sprchy, narodeniny, a Deň Detí.

sku: p21515

Materiál dieťa vankúš
Číslo Modelu Batoľa Detská Hlavu Protector
Pôvod Kontinentálna Čína
Vzor Typ Pevné
Pohlavie Muž
Vekové Rozpätie 25-36m

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…