Magnetické Obrus Klipy Magnet Záclony Váh Z Nehrdzavejúcej Bee Stôl Obchádza Klipy Estetické Chladnička Magnetics Sprchový Záves

0 Hodnotenia
€6.61 €9.45

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis:

Magnetické Obrus Klipy - Bez Posunutia, Silný Magnet, Nízka Hmotnosť, Antikoróznych Materiálov.Udržať váš obrus v mieste s týmito magnetické zvukové klipy, ktoré chcete pripojiť na akýkoľvek kovový povrch.Oni sú tiež skvelé ako chladnička magnety držať poznámky, fotografie, alebo recepty.

Funkcie:

Materiál: 430 nehrdzavejúcej ocele, magnet

Množstvo: 8

Balenie Zoznam:

8pcs*Bee Magnety na Chladničku

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nie je Ľahké Sa Pohybovať Obrus: Tieto klipy sú perfektné riešenie pre váš obrus problémy.Používajú silné magnety pre zabezpečenie vášho obrus na stôl, tak to nebude presunúť alebo spadne.

2.Magnet Klip: Tieto klipy sú viac než len obrus držiteľov.Majú magnet dizajn, ktorý umožňuje ich použitie aj ako správu predstavenstva o vašej chladničky alebo akýkoľvek kovový povrch.

3.Malá Veľkosť: S ich ľahká a malá veľkosť, tieto magnetické obrus klipy sú vhodné vziať so sebou kamkoľvek.Bez ohľadu na to, aké vonkajšie udalosť, ktorú plánujete, tieto klipy bude zabezpečené váš obrus z vetra.

4.Antikorózne Materiál: Tieto obrus klipy sú postavené s robustná nerezová oceľ, že sa nebudú ohýbať alebo hrdze.Oni držať váš obrus pevne a zabrániť tomu, aby pošmyknutia alebo fúkanie preč.

5.Široký Rozsah Použitia: Tieto magnetické obrus klipy môžete nielen opraviť váš obrus na veternom dni, ale slúžiť aj ako chladnička magnety alebo gauč kryt pomocníkov.Sú vhodné pre závesy, uteráky, deky a ďalšie.

sku: p216289

Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…