Brušné Kolesa Exerciser Dual Koleso Dizajn Brušnej Fitness Kolies, Automatické Odrazu Stlmiť pre Kulturistiku Školenia

0 Hodnotenia
€149.78 €305.69

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Brušné Kolesa Exerciser Dual Koleso Dizajn Prenosných Gymnastické Kolies, Automatické Odrazu Anti-Slip Home Gym Fitness Zariadenie

Funkcia:

1.Odolný ABS Konštrukcia: Naše brušné koleso je vyrobené z odolného ABS materiálu, zabezpečenie brušnej kolesa môže vydržať aj tie intenzívne cvičenie bez poškodenia podlahy.Vysoko kvalitná konštrukcia zaručuje dlhotrvajúci výkon, čo vám umožní venovať pozornosť vášho cvičením so pokoj.

2.Tank-ako Dual Kolieska pre Stabilitu: tank-ako design našich brušnej kolesa funkcie dual kolesá, ktoré poskytujú výnimočnú stabilitu a prevenciu pošmyknutia na každom povrchu.Rozšírená 107mm hladký-valcovanie kolesá sú vybavené anti-sklzu pneumatiky textúry, zabezpečiť stabilné a bezpečné cvičenie skúsenosti.

3.Bonus Koleno Podložky pre Maximálnu Ochranu: zaraďujeme bonus knee pad s našimi brušnej kolieska poskytujú maximálnu ochranu a pohodlie pre vaše kolená.Koleno podložky vankúše svoje kolená proti vplyvu a tlaku, čo vám umožní vykonávať cvičenia s obmedzenou nepohodlie a vyššiu bezpečnosť.

4.Oblúk v tvare Top Design pre väčšiu Bezpečnosť: Naše brušné kolesa funkcie oblúk v tvare top dizajn, ktorý zvyšuje bezpečnosť pri cvičení.Multi-layer výstavby a posilniť štruktúry môže podporovať až do 100 kg hmotnosti, poskytuje stabilitu a pokoj počas intenzívneho cvičenia.Tri-bod systém podpory a sklon svahu dizajn efektívne distribuovať sily, zabezpečiť plynulejšie a bezpečnejšie cvičenie skúsenosti.

5.Praktický a Všestranný: Naše brušné koleso umožňuje, aby ste cieľ a posilnenie rôznych základných svalových skupín, vrátane abs, pás, chrbát, ramená, ruky, a dolnej časti tela.brušné kolies poskytuje účinné svalov a kĺbov cvičenie, pomáha dosiahnuť dobre-zaoblené full-telesné cvičenie a pomáhať pri chudnutí.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Typ športy: Silový Tréning

Typ: Double-Kolesové

Číslo Modelu: Ab Valčeky

Názov Produktu: Automatické Odrazu Brucho Koliesko

Hlavný Materiál Výrobku: ABS

Produkt Farba: Modrá Sivá /Oranžová, Šedá /Modrá Čierna

Balenie Veľkosť: 240 * 150 * 100 mm/9.45*5.91*3.94 v

Produkt Hrubá Hmotnosť: 1300g

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Ab Koliesko Navi

sku: p21727

Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu Ab Valčeky
Typ športy Silový Tréning
Druh Double-Kolesové

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…