2 Farby PMMA + ABS Nastaviteľné Teleskopické 3D Video Mobilného Telefónu na Obrazovke Zosilnenie zväčšovacie sklo Podpora 3 Výstroj Nariadenia

0 Hodnotenia
€7.96 €19.89

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis

- Jednoduché zmenšenie a zväčšenie môže byť upravená na celej obrazovke štátu podľa veľkosti mobilného telefónu, čím sa zvyšuje prezeranie skúsenosti.

- 12 palcový displej mobilného telefónu zväčšovacie sklo je možné účinne zväčšenie obrazovky mobilného telefónu 3-5 krát.

- Štyrmi stenami zatvorený dizajn, blokovanie zdroja svetla na zlepšenie jas obrazu, takže obraz jasný a pohodlné, tri vrstvy zadarmo ovládací prvok lupa, a malý tvar.

- Ľahký a sklopný dizajn, ľahko sa prenáša, protišmykové podložky pre mobilný telefón umiestnenie, ktoré je ťažké pre mobilný telefón na tiket.

- Pomocou fyzickej optika technológia filmová projekcia, zväčšiť obrázok mobilný telefón 3-5 krát, aby sa obraz jasný, živý a šokujúce. 3 Vizuálny pôžitok ako v kine, potrebovať žiadne batérie, je jednoduché a pohodlné, úsporu energie a ochranu životného prostredia, možno použiť kedykoľvek, kdekoľvek, osobné kino okolo vás.

Inštalácia Kroky:

- Krok 1:Otvorte rám a podpora držiaka.

- Krok 2:Otvorí mobilný telefón na stenu.

- Krok 3:Miesto držiaka a zapnúť video.

Poznámka:

- Tento produkt je odporúčané, aby sa používajú v šere s lepší efekt.Nepoužívajte v podsvietený, reflexné prostredia (vzhľadom na dostatok svetla, bude vyrábať lom, čo v svetlo zmätok, tak, že obraz je rozmazaný, alebo dokonca pocit, závrat) - nepúšťajte z vysoko miesto bez násilných vplyv.

- Ak je znečistený, poutierajte objektívu a tela s mäkkou handričkou.

- Prosím nepoužívajte a neprechovávajte ho v slnku alebo pod silným svetlom.

sku: p21799

Zväčšenie 4X
Veľkosť Obrazovky 12 palec
Zobrazenie obrazovky Najlepšie vzdialenosť je 1 - 2 M
Nastaviteľná Vzdialenosť Áno
Štýl Stojí Štýl
Názov Značky ChgImposs
Materiál Rámu Abs
Farba Čierna / Biela
Vhodné Aplikácie Mobilné telefóny v rámci 16,5 cm
So Svetlom, Alebo Nie No
Objektív materiál PMMA
Skladacie hrúbka 6,7 cm
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu MAG_103
Rozšírenie 2 - 4 Krát

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…