Micro SD Card Reader USB/Typ-C/ Micro TF Pamäťová Karta SD Adaptér Flash Disk Smart Čítačka Pamäťových Kariet pre Notebook Príslušenstvo

0 Hodnotenia
€5.17 €8.48

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Smart Čítačka Pamäťových Kariet Digital Flash Multifunkčné Micro TF Kariet Zliatiny Zinku pre Mobilné telefóny, Tablety, Počítačové

Funkcia:

1. Súčasné Pripojenie na Typ-C Slúchadlá: SD Card Reader nielen číta súbory, ale môže byť pripojený k Typu c slúchadlá zároveň pre všestranné použitie.

2. Vodič-Free Plug-and-Play: Typ C adaptér je ovládač-free, plug-and-play a ľahko ovládateľný, čo eliminuje potrebu pre ťažkopádny proces inštalácie.

3. Prachotesný Spp Dizajn: smart čítačka pamäťových kariet je navrhnutý s prachotesnou spp, ktorá účinne chráni rozhranie pred prachom a špinou a predlžuje jeho životnosť.

4. Flip Cover Design, USB Micro: SD adaptér s flip cover design, podpora USB Micro, vyriešiť problém jediný adaptér, viac praktické.

5. Odolné Kovové Teleso: skrini je USB čítačka kariet je vyrobená z kovu, ktorá je odolná voči vysokým teplotám, prachu, kvapky a tlaku.Okrem toho, výrobok má vstavaný inteligentné riadiace jednotky s automatickým obnovy a viac-aktuálne ochrana proti skratu, čo môže lepšie chrániť bezpečnosť údajov.

Micro TF kariet podporuje používanie pamäťových kariet, USB a jednotky pevného disku kazety na rovnaký čas, čo výrazne zvyšuje efektívnosť.Poznámka: Podpora SD/TF vybrať jednu kartu čítanie + U port + C prístavu v rovnakom čase, nie podpora SD/TF veľkosť karty čítanie v rovnakom čase.

Špecifikácia:

Certifikácia: ŽIADNE

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Sloty pre karty: TF Karty

Typ: TF Karta,SD Karta

Inštalácia: Vonkajší

Číslo modelu: SD Card Reader

Rozhranie: USB

Farba (nepovinné) : sivá, zlatá

Produkt materiál: zliatiny Zinku

Typ rozhrania: USB/ Typ-C/ Micro

Použiteľné pomôcky: Mobilné telefóny/ Tablety/ PC

Veľkosť produktu: 59 x 27.5 x 8mm/ 2.3 x 1.1 x 0,3 palca

Veľkosť balenia: 112 x 98 x 10 mm/4.4 x 3.9 x 0.4 palec

Čistá hmotnosť: 24g

Brutto hmotnosť: 32g

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x SD Card Reader

sku: p21857

Rozhranie USB
Sloty Pre Karty TF Karta
Produkt materiálu Zliatiny zinku
Pôvod Kontinentálna Čína
Typ Rozhrania USB/ Typ-C/ Micro
Názov Značky ALLOYSEED
Druh SD Karta, TF Karta
Inštalácia Externé
Certifikácia Žiadne
Číslo Modelu SD card reader

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…