Prenosné Kolieskové Korčule Tašky Priedušná Korčule Taška Unisex Topánky na Korčuľovanie Skladovanie Vrecko pre Dospelých Dieťa Hokejové Korčule, Korčule na Ľad

0 Hodnotenia
€4.13 €6.88

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis:

VEĽKÁ KAPACITA: valca skate taška je rozdelená do 3 oddelení.Uprostred super veľký priestor môže byť spokojný s ochranným výstrojom, kolien, oblečenie, rukavice, fľaša na vodu a iné korčuľovanie príslušenstvo. 2 bočné vrecká na ľad skate taška môže obsahovať korčule alebo kolieskové korčule.Priedušný oka dizajn, majte topánky od ostatných položiek, alebo uvoľnenie pach, a aby vaše skate dopravcu, sušenie a čistenie.

VEĽKOSŤ: ľadové korčule dopravcu vyhovuje väčšine korčule, veľkosť je 40cmx40cmx30cm/15.75inchx15.75inchx11.81inch.Primerané skladovanie, praktické, a nákladovo efektívne.Multifunkčné vhodné pre inline korčule, kolieskové korčule, alebo lyžiarske topánky, atď.

ODOLNÝ MATERIÁL: Naše inline korčule taška vyrobená z poistného oxford handričkou materiálu, má silné trhať a deformácie odporu, ľahko sa čistí.

ĽAHKO SA ČISTÍ: Na korčuľovanie topánky skladovanie taška prijať honeycomb oka dizajn udržať topánky od nepríjemný zápach položky, a aby sa vaše topánky sušenie a čistenie.

NASTAVITEĽNÉ RAMENNÝ POPRUH: ramenné popruhy sú vystužené s presnosťou šitie technológie a pripojený na úpravu pracky.Môžete nastaviť dĺžku ramenného popruhu podľa výšky ľudí na uspokojenie potrieb ľudí všetkých výšok.Horná rukoväť je vhodné vykonávať ručne, pomáha niesť vaše korčule a z klzisko ľahko.

Špecifikácia:

Materiál: Oxford Handričkou

Veľkosť: 40cmx40cmx30cm/15.75inchx15.75inchx11.81inch

Balenie Obsahuje:

1 Kolieskové Korčule Taška

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne veľkosti odchýlky a farebný rozdiel.

sku: p220146

Druh Kolieskové Korčule Skladovanie Taška
Pôvod Kontinentálna Čína
Veľkosť 30
Oddelenie Meno Unisex
Materiál Polyester

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…