40PCS Podlahy Dištančné, 2 v 1, Laminátové Podlahy Dištančné s 1/2 cm a 1/4 cm Medzery

0 Hodnotenia
€25.53 €41.85

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

2 v 1 pre dištančné 1/2 inchand 1/4 " medzier: To je 2 v 1, drevená podlaha tesnenie navrhnuté tak, aby vhodným rozšírenie medzery medzi podlahou a stenou, aby sa zabránilo poškodeniu.Môžete 1/2 1/4 " medzery podľa aktuálnej situácie na splnenie rôznych potrieb.

Stabilné trojuholníkové štruktúra dizajn: drevené podlahy vankúš blok prijme trojuholníková štruktúra dizajn.V porovnaní s pravouhlým a klinovité vankúš bloky, to je viac stabilný, aby zostali na mieste, tak nemusíte často upraviť vysídlených vankúš bloky počas poschodí.

a odolný ABS materiál: je vyrobený z šetrné k životnému prostrediu a vysokej kvality ABS materiál, bez hrdze riziko.Podlahy líniové nie je ľahké ani ho nedeformujte, a to je, a trvanlivé.Tesnenie povrchu je a , ktoré vám neuškodí ruky.

Jednoduchá inštalácia a odstránenie: použitie dreva podlahové rohože je jednoduchý.Môže byť inštalovaný a odstránený z drevené podlahy v priebehu niekoľkých sekúnd bez použitia lepidiel alebo nechty opraviť, čo výrazne šetrí váš čas a zlepšenie účinnosti poschodí.

40 balíkov a široký aplikácie: dostanete 40 podlahové tesnenia v množstvách, ktoré môžu byť použité na poschodí inštalácie.Sú potrebné nástroje pre drevené, vinylové platne, laminát, inžinierske tvrdého dreva a iných podláh.

Farba: modrá

Materiál: abs

Obsah Balenia:

40 x dištančné

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku: p22328

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…