KONLLEN Uhlíkových Vlákien Bazéne Tágo 11.5/12,5 mm, 3/8 *8 Radiálne Pin Spoločné 1/2 Hrať Tágo Tecnologia Profesionálne Biliardové Tágo

0 Hodnotenia
€328.08 €656.17

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bez návratu vrátenie peňazí

Spojené Štáty, Kanada, Austrália, Spojené Kráľovstvo, Francúzsko, Španielsko, Nemecko, Rusko, Brazília, Izrael, Južná Kórea, Saudská Arábia, Spojené Arabské Emiráty, Poľsko, Holandsko, Taliansko, Čile, Japonsko, Ukrajina, Mexiko, Belgicko, česká Republika, Portugalsko, rakúsko, Švajčiarska a iných krajín využiť bezplatné miestne vráti.Odporúča sa podať žiadosť o vrátenie do 15 dní od doručenia tohto produktu.Prosím vás ubezpečiť, kúpiť.Zadarmo vráti a náhrady ak nie ste spokojní.

Ak zistíte, že tovar je krátky, prosím, nebojte sa a obráťte sa na náš zákaznícky servis prvý.My vám pošleme chýbajúci tovar hneď, ako je to možné!POZNÁMKA

1.Toto je 12,5 mm, nízka priehyb uhlíkových vlákien hriadeľ,ľahký hriadeľ vytvára nižšie priehyb hodnotiť ako najmodernejších dreva hriadele.Zadok používa lepšie a odolnejšie materiály z uhlíkových vlákien,oblek pre väčšinu profesionálnych hráčov.

2.Bazén cue váži približne 19 oz a je nastaviteľné s hmotnosťou skrutky.a môžu byť pripojené na predĺženie pól.

3.Profesionálne multi-layer vedúci klubu, TT-PC ferrule, z nehrdzavejúcej ocele 3/8*8 radiálne klub spoločné, pomôže trafiť loptu presne.

4.Koža-zabalené dizajn, príjemné na dotyk.

5.Kanadský pevný javor zásob je zabalené s vrstva uhlíkových vlákien trubice, ktorá nie je ľahko ohýbať, má lepšie rovnosť, lepší prenos energie, nádherné farby a hladký pocit.

Ak môžete nahrať fotografie, alebo videá o našich produktoch a dať nám päťhviezdičkové recenzie, môžete využiť viac kupónov a darčeky!

sku: p22541

Šport BAZÉN
Dĺžka 147cm
Spoločné Z Nehrdzavejúcej Ocele
Predlaktie Uhlík
Zadok Rukáv Javor
Číslo Modelu KL-05 upgrade
Štruktúra 1/2 Split Cue
Názov Značky konllen
Pôvod Kontinentálna Čína
Klasifikácia Nine-ball Lopta Rameno, oxid bazén cue
Druh Centrum Spoločné Cue

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…