100ks Rustikálny Vintage Skeleton Key Otvárač s Menovkou, Karty, Priesvitné Vrecko pre Hostí Svadobné Party Láskavosti Upomienkové Darčeky

0 Hodnotenia
€33.90 €54.69

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

RUSTIKÁLNY TÉMY: Bohaté vintage vzhľad s bronzovej farbe dokončovacie s menovky na darčeky balenie.Lacné a praktické príslušenstvo, že môžete pridať ročníka a rustikálne motívy.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE: Značka Karty vytlačené pozdravy, bez razenie alebo napísať sami, šetrí váš čas.Špeciálny hlavný kľúč otvárač môžete pridať ďalšie kúzlo na svadbu!

ŠIROKÉ VYUŽITIE: tlačidlá sú roztomilé, tiež prísť s kraft karty ,organza bagand povrazov, ktoré sú ideálne pre vaše staré ročníka alebo rustikálny svadbu.To môže byť kľúčové, aby svoje sídlo na party alebo svadby alebo zavesiť tieto mimo strom pre hostí, aby zbierať, alebo šíriť ich na stôl v ohromujúci pútavý opatrenia.

APLIKÁCIA: Svadobné Podporuje Ideálne pre viacerých príležitostiach a na témy, ako sú svadobné sprchy, dieťa sprchy, narodeninové párty, promócie, svadba, kolaudačné párty, zapojenie, Vianoce, výročie, firemná party, Dievčatá partiesy, Západné nastaviť, Halloween, záhradné dekorácie.

MATERIÁL: Svadobné Láskavosti pre Hostí Vyrobený zo zliatiny Zinku materiálov, ekologických a odolný pri použití.Módne a krásny vzhľad, nie je ľahké fade, pekné dekorácie na svadbu.

Farba: zelená bronz

Materiál: zliatiny zinku

Obsah Balenia:

100 * Vývrtiek 6.8x2.8 cm

100 * Priadza tašky 9x12cm

100 * Značku karty

100 * Juty lano

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku: p227872

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…