3D Drevené Puzzle Motýľ Zostavený Model Nastaviť Ručne Vzdelávania Vzdelávanie Imitácia Slávnostné A Narodeniny Darček Pre Deti

0 Hodnotenia
€7.75 €15.50

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Odrážky:

Pestovať Viacero Schopnosti: Motýľ puzzle pre deti a batoľatá môžu zlepšiť uznávanie farbu a tvar a pomáhajú rozvíjať ich predstavivosť, zručnosť v prstoch, a počítanie schopnosť.

Dieťa-Priateľský Materi al : drevené 3D puzzle sú vyrobené z vysoko kvalitnej šetrné k životnému prostrediu dreva a povrch je hladký a burr-free., ktoré je odolné proti roztrhnutiu a môže byť použitý na dlhú dobu.Hladké okraje chránia malé ruky .

Zábavné Hrať: výborný raného vzdelávania hračka pre deti, 3D puzzle podporiť vaše deti rozvíjať uznanie farbu a tvar motýľov a hrať a priniesť nekonečnú zábavu!

Priniesť Nový Pohľad: Woo den motýľ hádanky sú vhodné pre umiestnenie v obývacej izbe alebo v spálni, ako veľmi nápadný dekorácie rodiny.To môže byť ľahko prispôsobiť na akýkoľvek typ dekorácie štýl.To môže urobiť váš domov aj jedinečný viac

Darček Pre Dieťa: Táto 3D butterfly puzzle je ideálnym Festival, a narodeninovej párty darček pre dievčatá a chlapcov, ktoré je veľmi vhodné na podporu detskej predstavivosti a tvorivosti, Funkcie: drevené 3D puzzle sú vyrobené z vysoko kvalitnej a priateľský.

Funkcie:

Prostredie, povrch je hladký a burr-free., ktoré je odolné proti roztrhnutiu a môže byť použitý na dlhú dobu.

Motýľ puzzle pomáha malým deťom pochopiť základné pojmy častí, celkov a ich frakcie a naučiť ich včasné n počet schopnosti, klasifikácia, zoskupovanie a farbu uznanie.

Vynikajúci raného vzdelávania hračka pre deti, 3D puzzle povzbudzuje svoje deti, tvar a sape rozvíjať a hrať a priniesť nekonečnú zábavu!

Špecifikácia:

Produkt si ze: pozri obrázok

Hmotnosť výrobku: 270 g

Produkt materiál: drevo

Na obale produktu: funkcie opp taška

Zoznam Produktov:

Motýľ drevené puzzle * 1

Pripomienka :

Veľkosti výrobku je opatrenie d rúk, tam je malá chyba, prosím ťa, odpusť mi!V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položku, nájdete na skutočný produkt, ďakujem!

Záruka spokojnosti : Budeme vám poskytne vysokej kvality po-predajný servis, prosím, uisťujeme vás kúpiť.Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás!

sku: p229288

Puzzle Štýl 3D puzzle
Štýl Zviera
Materiál Drevo
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu 3D drevené puzzle
Odporúčame Veku 14+y
Upozornenie Žiadne
Pohlavie Unisex

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…