3X zovretia Tester, 396Lbs/180Kg Digitálne Strane Dynamometra zovretia Meter USB, LCD Displej Rukoväte Dynamometra

0 Hodnotenia
€46.16 €71.02

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Vitajte v našom obchode.

Naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.Podporujeme dropshipping a veľkoobchod .Ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.S Pozdravom!

[Vysoká Presnosť]Tento zovretia tester je vybavený vysoko-presné tenzometrický snímač, ktorý dokáže presne zmerať zovretia až 396 libier, s rozdelenie 0,2 kg / 0.1 kg.

[Jasný Displej a USB Nabíjanie]novo rekonštruované jasný displej funkcia zovretia tester umožňuje jasne vidieť, čítania zo zovretia tester v tmavom prostredí.To môže byť nabitá pomocou USB kábla, ktoré je šetrnejšie k životnému prostrediu.Tradičné AAA batérie (Nie je súčasťou dodávky) môže byť tiež použitý.

[Ľahko ovládateľný]veľký displej LCD jasne zovretia merač zobrazí všetky namerané hodnoty na rovnakej obrazovke.Zobrazené hodnoty merania obsahujú kód, vek, pohlavie, uchopenie hodnota v libier alebo kilogramoch a priľnavosť stav.Maximálny grip hodnota displej a slabých, normálna alebo silným výkonom, môžu byť uložené a ľahko pripomenúť, pre porovnanie.

[Automatic Storage]ruky dynamometra zovretia prístroj môžete uložiť až 19 užívateľom definovaných dát, a ich záznamy si môžete pozrieť kedykoľvek, keď je to potrebné; Po skúške, zovretia tester môžete zobraziť, koľko zovretia bola zvýšená alebo znížená tento čas.

[Rôznych Príležitostiach]Digitálny strane dynamometra je veľmi vhodný pre športové vzdelávanie, šport, rodinné a klinické použitie.Grip testovanie nie je potrebné pre športy ako horolezectvo, zápasenie a gymnastiku, a to je tiež dôležitý indikátor celkového zdravia.

Napájanie režim: nabíjanie pomocou pripojenia USB/2xAAA batérie (nie sú súčasťou)

Farba: čierna

Materiál: plast

Obsah Balenia:

3 x Elektronické Rukoväť (Nie je súčasťou batérie)

3 x USB kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku: p23533

Názov Značky Linshang
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…