Najlacnejšie!!! 6pcs cestovné skladovanie taška sada oblečenie kompresné balenie kocky pre unisex ľahký cestovné príslušenstvo

0 Hodnotenia
€3.87

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis Produktu Najlacnejšie!!! 6pcs cestovné skladovanie taška sada oblečenie balenie kozmetických kocky pre vykonávať na cestovné príslušenstvo

Balenie A Doprava

Balík pre Skladacia polyester 6 ks cestovné práčovňa puzdro sady balenie kocky cestovné organizátor taška veľkoobchod

doručujeme aj v priebehu 1-3days pre normálne a môže dodávku počas 3-7days pre OEM

Poštovné spôsobom: môžeme doprava von express( Fedex ,Dhl ,Ups ,Tnt ,Dverí k dverám a služby) ,leteckú rovine (loď na vaše letisko),mori: (doprava do vašej sea port:) Závisia od vašej requirments.

Naše Služby

Poskytujú OEM /ODM dizajn ,Zákazníkov logo prijateľné, tlač loga MIN je 500set+ vybrať 1 farba taška + tlač loga

Informácie O Firme

Naša spoločnosť je výrobca špecializujúca sa na návrhu, vývoji a výrobe vonkajšie produkty cestovného ruchu.Naše hlavné produkty patria: 1. C-rukoväť anti dáždnik, 2. anti Dertify batoh, 3. cestovné organizátor taška, 4. tractical vojenský batoh, 5. tábor zobraziť taška, 6. cena kreslenie reťazec taška, 7. neskôr rezidentské pásmo, 8. morská víla chvost deku, 9. tábor hojdacia sieť, 10. svetlo tábor, stan, 11. tábor skladanie rybárske stoličky, so studenou taška, 12. Camping gauči, 13. Outdoor camping slnečné svetlo, 14. Rôzne skladacie batohy, 15. Plavecké a potápačské masky, vyššiu kvalitu a viac rozumnú cenu.

pohodlnú dopravu.Všetky naše výrobky sú v súlade s medzinárodnými štandardmi kvality a sú populárne v rôznych trhoch po celom svete.

Máme viac ako 40 zamestnancov, s ročným predajom vyše 2 miliónov dolárov.V súčasnosti 90% našich výrobkov vyváža do sveta.Náš dobre vybavené priestory a vynikajúcu kontrolu kvality vo všetkých etapách výroby, ktoré nám umožňujú zabezpečiť celkovú spokojnosť zákazníkov.Vďaka našej vysokej kvality výrobkov a vynikajúce služby zákazníkom, sme zriadili pre globálny odbyt sieť pokrývajúcu Severnej amerike, Južnej Amerike, Európe, Južnej Afrike, Ázií a viacerých krajín.Ak máte záujem o niektorý z našich produktov, alebo chcete diskutovať o vlastné príkazy, prosím, neváhajte nás kontaktovať.Tešíme sa na založení úspešné obchodné vzťahy s novými zákazníkmi po celom svete v blízkej budúcnosti.

FAQ

1.Ako môžem vzorka?Vzorka je accepatble.Vzorky prepravné náklady budú účtované.

2.Ako môžem zaplatiť?

Akceptujeme platobné podmienky: T/T, western Union, Paypal(malá objednávka a vzorky), money gram a on-line platby.

T/T :100%T/T alebo 30% vkladu, pričom zostatok byť zaplatené pred odoslaním.

3.Ako loď?

Zásielky metódy sú k dispozícii: letecky, po mori, expresné

Dodacia lehota: pre malé objednávky a uskladní tovar, dodaný do 3 až 5 dní; pre veľké objednávky a Prispôsobené produkty, dodávané v 15-35 dní po vzorka potvrdila, v závislosti na množstve.

4. Môžeme OEM a ODM naše logo alebo náš dizajn?

Ak sa môžete dostať naše MIN, OEM a ODM sú prijateľné.Pls dajte nám podrobné informácie aby sme mohli skontrolovať a cenovú ponuku.

sku: p24063

Logo Zákazník Logo Prijateľné
Miesto Pôvodu Guangdong, Čína
Vzor Typ List
min 100ks
Materiál Polyester
Uzavretie Typ na zips
Funkcia nepremokavé, Prenosné, Trvanlivé
Pôvod Kontinentálna Čína
Pohlavie Unisex
Štýl Móda
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Číslo Modelu SZMW-0010
Majú Drawbars NO

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…