2-v-1 U-Tvarované Krčný Vankúš s Gooseneck Tablet na Telefón Držiak Pamäťovej Peny Nap Vankúš s Flexibilným Telefón Čítanie Držiteľa,

0 Hodnotenia
€19.94 €28.47

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

2-v-1 U-Tvarované Krčný Vankúš S Gooseneck Tablet na Telefón Držiak Pamäťovej Peny Nap Vankúš s Flexibilným Telefón Čítanie Držiteľ

Ochranu Krčnej Chrbtice: Na opierku hlavy prijíma hrb dizajn, ktorý môže efektívne podporovať hlavu a rozišli tlak na hlavu.To je navrhnuté podľa pohodlné vzdialenosť ľudských krčnej chrbtice.Na fixator hrá efektívnu úlohu v oblasti ochrany krčnej chrbtice.

Nastaviteľné Mäkké Rúrky: nastaviteľná hadica môže udržanie primeranej vzdialenosti, môžete ho použiť na dlhú dobu bez poškodzuje vaše oči.

Vysoká Kvalita: opierku hlavy je vyrobený z čisto nové PP bavlneného materiálu, ktorý je mäkký a nie je deformovaný.

Všeobecne platné: Flexibilná podpora a strečing zariadenie, vhodné pre kanceláriu, auto, cestovanie, spálňa, lietadlo ,atď.Covenient pre sledovanie videa, s selfies, čítanie, video hovory, atď.

Zásielky

1. Normálne sme sa tovar poslať do 1-3 pracovných dní po platbe je overená Phainham.sk. 2. Ak si vyberiete expresné zásielky a vaša adresa je definovaný ako vzdialenej oblasti, Fedex /DHL, budete musieť zaplatiť navyše 30 usd diaľkové expedičný poplatok.Alebo prosím, dajte nám nové inú adresu, ktorá nie je vzdialená.Vzdialenej plochy kontrola cez link.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Ak máte akékoľvek zmeny na objednávku, prosím zanechať správu v objednávke. 4. Skontrolujte prosím, vašu adresu a kontaktné číslo je správne, skontrolujte predovšetkým svoje psč a mesto je správne informácie ,v opačnom prípade vašu zásielku nebude lode von.

Záruka

Jeden rok záruka na všetky výrobky, všetky jednotky, ktoré dokazuje, chybné počas záručná doba platnosti bude opravený bez poplatku pre diely alebo vymeniť.Koncový užívateľ je zodpovedný za všetky prepravné poplatky .Záruka sa nevzťahuje na akékoľvek náhodné, náhodné alebo následné škody vyplývajúce z používania.

Spätná Väzba&Rating

Vážime si vášho podnikania výrazne.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám Pozitívnu spätnú väzbu a 5 Hviezdičiek hodnotenie.Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoji nášho podnikania a vás slúžiť lepšie.Ak nie ste spokojný z akéhokoľvek dôvodu, prosím, neváhajte kontaktovať nás, komunikácia je oveľa efektívnejšie, než otvorení sporu.Náš služby zákazníkom a technickú podporu, budú sa snažiť ponúknuť vám spokojní riešenie.

sku: p24675

štýl 15 krk 360 stojan držiaka telefónu
štýl 8 krčný vankúš pre telefón
štýl 2 mobilný telefón stojan na krku
štýl 3 lenivý mobilný telefón držiak na krku
štýl 16 usams režijné telefón stojan
9 Ortopedické vankúše na spanie
štýl 17 telefón majiteľa posteľ
Textílie Počítať 20, Iné
14 Posledný z NÁS
Pôvod Kontinentálna Čína
15 Pre Domáce
3 Plyšové
Časť KRK
13 Plyšové Hračky
11 vankúše
16 Vankúš pre tehotné ženy
Použitie Cestovanie
10 Kryt usporiadané
18 Sedí vankúš
5 cestovný vankúš
štýl 12 krk mobilný telefón majiteľa
Trieda Kvalifikovaný
Číslo Modelu a ' a, 1
štýl 18 legiral masáž zbraň
štýl 10 mobile krku držiteľ
20 Matrac Kryt
1 vankúš
štýl 1 telefón držiak s vankúš
štýl 9 mobilný telefón stojan cestovanie
Tvar Tvar U
Hmotnosť 0-0.5 kg
štýl 5 cestovné nastaviteľný stojan telefón
štýl 7 vankúš držiaka telefónu
12 telo vankúš
Materiál Polyester / Bavlna
štýl 6 lenivý krku držiaka telefónu
7 Vankúš ortopedické
4 vankúše na spanie
Vlákno Počítať 100TC, Iné
6 Krčný Vankúš
19 Vankúš kompaktný
2 Rainbow Priateľmi
8 Cestovanie
štýl 13 krk telefón mount
štýl 4 podpora mobilných vankúš
Náplň Pamäťová Pena
CN Guangdong
Vzor Typ Pevné
17 latex
štýl 11 lenivý krku pre mobile
Funkcia Pamäť, Anti-Chrápať

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…