Kvapalina Kriedou Telocvični Rock Lezenie Kriedou Potu Odolný Dlhotrvajúci Zdvíhacie Kriedou Pre Pevnejšie Uchopenie Telocvični Kriedou 50/100 ml Tekuté Uchopenie

0 Hodnotenia
€4.65 €6.64

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Zlepšiť vaše grip v každom športe s naše Tekuté Krieda!Nášmu quick-dry formula s potu odolný prísady poskytujú vynikajúcu priľnavosť bez neporiadok.Vhodné nosiť v taške, je ideálny pre horolezectvo, vzpierania, golf, baseball, tenis, pole tanec a futbal.Získajte okraji budete potrebovať!

Špecifikácie:

Materiál: ABS+Tekuté Magnézium

Hmotnosť: 50 ml|60 g 100 ml|110g

Veľkosť:

50ml: výška 11.4 cm dĺžka 5.1 cm šírka 3.7 cm/4.49*2.01*1.46 palcov

100 ml: dĺžka: 13 cm šírka 3.7 cm výška 11.4 cm/5.12*1.46*4.49 palcov

Balenie zoznam:

1 x 50 ml Liquid Krieda

Alebo 1 x 100 ml Tekuté Krieda

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vylepšený Výkon: Naše Tekuté Kriedou zabraňuje pošmyknutiu a poskytuje výborný grip pre akúkoľvek činnosť, ktorá si vyžaduje ochrana rúk, a to aj v spotený, daždivé, vlhkom, alebo mastnú podmienky.Zostaňte sebaistý a vykonávať na svoje najlepšie s Kvapalinou Krieda je vynikajúci grip technológie.

2.Rýchlo sa odparujúci Zloženie: Poskytuje vynikajúcu priľnavosť v ťahu, naše tekuté kriedou schne v priebehu niekoľkých sekúnd, vytvorenie základnej vrstvy s quick-dry a potu odolný zložiek.Tento pokrokový zvyšuje svoj výkon tým, že bráni svoje ruky z pošmyknutia, aj keď ste potenie ťažko.

3.Žiadny Neporiadok Kdekoľvek: rozlúčiť sa chaotický kriedou prach, ktorý môže dostať na vaše oblečenie a športové vybavenie.Naše tekuté krieda je elegantné a čisté, a schne rýchlo, aby nezostali žiadne zvyšky.

4.Ľahko sa prenáša: Kvapalina Krieda je len správnu veľkosť, aby sa zmestili do vašej tašky, takže je pohodlné nosiť.To je tiež ľahký a prenosný, takže ju môžete použiť kdekoľvek chcete.Či už potrebujete, ak chcete napísať na tabule, okno, alebo stenu, Kvapalné Krieda je ľahko skladovať a je pripravený na použitie.

5.Široké uplatnenie: Získať bezkonkurenčnú výhodu v športy ako horolezectvo, vzpierania, golf, baseball, tenis, pole tanec, a futbal s naše tekuté kriedou.Vychutnajte si výnimočnú priľnavosť, ktoré trvá dlhšie, zvyšuje výkonnosť a zabraňuje skĺznutiu pre win.

sku: p25646

Materiál PU
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…