pre Spálňa, Veľká Izba, 6L Chladné Hmly Top Vyplniť Esenciálny Olej Difúzor pre Dieťa a Rastliny, Rastlinné Zvlhčovač interiér s 360° Rot

0 Hodnotenia
€385.58 €500.74

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

: zvlhčovače je veľmi vhodné pre veľké spálne.To má veľký 6L nádrž na vodu a môže trvať 50 hodín v čase, vedenie vašej izbe, vždy vlhké.Chladné hmly zvlhčovače má top-vyplniť dizajn, ktorý môže byť naplnený vodou priamo, a môže sa vzťahovať na dom až 500 štvorcových metrov v plnej vody štátu, takže vaše dieťa, rastliny, zvieratá a kože žiť v zdravom prostredí.

: Tento zvlhčovač vzduchu funkcie aromaterapeutické políčko pridať vaše obľúbené 100% čisté éterické oleje (nákup extra) na kazete, ktorá bude vône svoj priestor a poteší zmysly.2-v-1 zvlhčovač je navrhnutý s 360° otočná dual trysky, môžete regulovať množstvo a smer v pohode, hmla, bude, takže môžete vždy udržiavať ideálnu vlhkosť v miestach, ktoré sa vám páči.

???????????????? ???????????????????? ???????????????? - ???????????????????????????? ????????????????????: Na zvlhčovače beží whisper quiet(≤25dB), čo ju robí ideálnou voľbou pre ľahké podvaly, deti a bábätká.Citlivý dotyk nočného tlačidlá pomôže ľahko zmeniť prevádzkové režimy.Stlačením tlačidla režimu spánku tlačidlo na vypnutie displeja počas spánku, si hmly celú noc a zvyšok ľahko.

: Zvlhčovače pre domácnosti môže byť užitočné v čase sucha a chrípkové epidémie prostredia, keď je to pocit dobre, vzhľadom na preťaženie、krvácania z nosa, zdurenie nosovej sliznice, kašeľ a suchú pokožku.Hmly vytvorené zvlhčovač môže rýchlo zvýšiť vlhkosť v domácnosti, a rastliny, deti a zvieratá vo vašej domácnosti môžete tiež rovnakú starostlivosť, tak, že všetko vo vašej domácnosti je v dobrom stave.

: Odporúča sa, aby ste používali rastlinné zvlhčovač pridať cleaner destilovanej/čistá voda.Náš profesionálny zákaznícky podporný tím je tu pre vás, ak máte nejaké otázky.Budeme riešiť svoj problém do 24 hodín.

sku: p26188

Názov Značky Žiadne
Kapacita 1L
Napätie (V) 5V
Hluk 36db
Zvlhčovanie Metóda Hmla Absolutórium
Pôvod Kontinentálna Čína
Výkon (W) 1w

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…