Vianočné Vence Na Dvere Umelý Vianočný Veniec Radi Festival Veniec, Vianočné Vence Pre Vonkajšie Predné Dvere

0 Hodnotenia
€13.17 €20.57

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis:

Oživiť vašu zimnú sezónu s našimi fadeless Zimné Veniec!Je ideálne na Vianočné dekorácie s plnou slávnostnú a zimné prvkov.Zavesiť ho na váš krb a ohromiť svojich susedov s tejto krásnej výzdoby.

Špecifikácia:

Názov: Vianočný Veniec

Veľkosť: cca 40*40 cm/15.75*15.75 v

Balenie Zoznam:

Vianočný Veniec*1

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Veľkú Odolnosť: Jemná Vianočný Veniec s veľkú odolnosť, vďaka nádherné remeselné, vezme si dovolenku dekorácie na ďalšiu úroveň a fadeless pre ročné obdobia prísť.

2.Vianočný Dekor: Zlepšiť vašu dovolenku vibrácie s našimi Vianočný veniec!Hrajú úžasne, ihličia, očarujúce umelé sú borovicové šišky, a oko-lov červené gule, táto dekor kus je ideálny doplnok do vášho domova, určený pre ľahkú montáž.

3.Obohatiť Dekor: Ozdobiť vašu dovolenku dekor s našimi ohromujúci Vianočný veniec prekypujúci svetlé farby a zimné-tematické prvky, dodáva príjemnú Vianočnú atmosféru vášho domova.

4.Široké Využitie: Skrášliť vaše vchodové dvere alebo do záhrady a dať mu nový vzhľad.Dvere veniec je tiež vhodný pre obývacie izby, hotel, svadobné stránky, svadobné auto, villa a dekorácie, fotografovanie pozadí, atď.

5.Skvelý Darček: Táto jemná Vianočný veniec bude robiť premyslené darček pre vášho rodinného príslušníka alebo priateľa na Vianoce, narodeniny, svadby, housewarmings, atď.

sku: p267723

Tvar Kolo
Materiál Bavlna
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…