50ml Šperky Cleaner Hodinky, Prstene Sprej na Univerzálne Rust Rust Krúžky Odstraňovač Lesk Anti Čo Diamond Čistiaci prostriedok V2m2

0 Hodnotenia
€0.53 €0.92

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Opísať:

názov produktu: Šperky Čistič Tekutý

Veľkosť produktu: 6.5*4 cm/2.56*1.57 v

Produkt farba: Ako je znázornené na obrázku

Produkt materiál: čistiaci prostriedok

Kapacita: 50 ml

vlastnosti produktu:

1. Účinné čistenie: šperky čistič účinne odstraňuje špinu, špinu a lesk zo všetkých typov šperkov a kovov, vrátane diamantov, náhrdelníky a iné drahé kamene.

2.Jemné zloženie: jemná formula šperky čistič zaručuje, že vaše drahé šperky nie je poškodený počas procesu čistenia.Je bezpečný pre použitie na všetky druhy kovov a kameňov.

3.Jednoduché použitie: Tento šperky cleaner je jednoduché a nevyžaduje žiadne špeciálne zariadenia alebo nástroje.Jednoducho aplikovať riešenie na vaše šperky, nechať ho sedieť na pár minút a potom opláchnite ho vodou.

4.Dlhé-trvalé výsledky: šperky cleaner poskytuje dlhotrvajúce výsledky, takže vaše šperky hľadá čisté a lesklé týždne prísť.

5.Všestranný: šperky čistič môže byť použitý na širokú škálu šperkov a kovov, čo je univerzálne a dôležitý nástroj pre každého, kto chce udržať svoje šperky hľadá čo najlepšie.

Bezpečnostné opatrenia:

1. Ako všetci vieme , na rôznych počítačoch displej farby inak, farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

2. Ak máte pocit, ťažké vybrať veľkosť, môžete neváhajte ma kontaktovať,sme vám nejaké návrhy, ale to je pre vás len orientačný.

Zásielky zahŕňa:

1PC Šperky Čistič Tekutý

Ďakujem za pozornosť, ak chcete kúpiť viac ako sme uviedli, prosím, kontaktujte nás.Ak potrebujete viac tejto položky ,môžete nás kontaktovať.poskytneme vám naše najlepšie ceny.Nechajte vašu správu!

sku: p27078

Pôvod Kontinentálna Čína
Položky Formulára Kvapalina
Špecifikácia/Kus Iné
funkcia Čistenie
Počet Pc 1pc

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…