Štvrtého Júla Stôl Dekorácie Vlasteneckej Tabuľka Vrchol Prihlásiť Drevené Deň Nezávislosti Darček Memorial Day Dekoratívne Znamenia

0 Hodnotenia
€9.35 €13.36

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Funkcie:

1. 4. júla Výzdoba je príjemná vlasteneckej strany darček, ktorý môže byť široko aplikované na Deň Nezávislosti, memorial day, Veterán Deň, a Americký vlastenecký motív strany.

2. 4. júla Dekorácie, ktoré budú určite upútať pozornosť vašich hostí a dohodnite sa s Štvrtého júla tému.

Špecifikácia:

Produkt materiál: drevo

Veľkosť Produktu:

20*11 cm/7.87*4.33 v

20*10 cm/7.87*3.94 v

20*6typ/7.87*2.36 v

Základná hrúbka 0,5 cm/0.2 v

Zoznam Produktov:

3ks * 4. júla Dekorácie

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Red White Blue Dekor] vyzýva Štvrtého júla Stôl Dekorácie, určená hlavne v červená, biela a modrá hviezda a prúžok vzory, dokonale zdôrazňuje Americkej vlajky prvky, ukazovať svoje vlastenectvo a pridaním slávnostnú atmosféru na vaše oslavy.

2.【Vybraného Materiálu] vyzýva Výbere vysoko kvalitného dreva, Vlastenecká Drevené Známky pre Tabuľky sú spoľahlivé a trvanlivé.Jej okraj je hladké, a to nebude poškriabaniu ruku ľahko.

3.【Jednoduchá Inštalácia] vyzýva môžete ľahko nainštalovať 4. júla Dekorácie.Dodáva sa s drevenou základňou, stačí vložiť drevený blok do slotu základne.

4.【Široko Používané] vyzýva 4. júla Centerpieces pre Tabuľky sú široko používané.To môže byť použité na výzdobu rodiny stolíky, kancelárske stoly, tv stolíky, pulty, vitríny, regály, krby, windows, atď.

5.【Skvelý Darček] vyzýva Poďme začať chystať na Deň Nezávislosti!Vlastenecká Ozdoby sú veľmi dekoratívne, čo je skvelé darčeky pre priateľa alebo člena rodiny.

sku: p27401

Materiál Drevo
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…