10Pcs 3D Sivá Faux Kameň Olúpeme a Držať Steny Dlaždice Samolepiace Statku Stene Panel obývačková Stena Nálepky Stenu Spálne Dekor

0 Hodnotenia
€219.31 €313.29

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Získajte Dokonalú Stenu Človeka S Commomy 3D Sivý Kameň, Ošúpte a Držať Steny Dlaždice!

3D olúpeme a držať sivé kamenné obklady sú tenké, ručne rezané, umelé kamenné dlaždice tiež odolný voči teplu a vode.3D sivé kamenné obklady sú široko používané ako sivý kameň backsplash kuchyne, alebo šedá faux kamenné dlaždice backsplash pre kúpeľňu.Priniesli veľký charakter statku stenu decor atmosféru vášho domova.

Funkcia

Ohromujúci 3D Textúrou Dlaždice: Premeniť váš priestor našim ohromujúci 3D plastický štruktúru kôry a nalepiť obklady.Predstavovať reálne Kameňa vzhľad, tieto ľahké a flexibilné dlaždice pridať dotyk sofistikovanosti v ktorejkoľvek miestnosti vo vašej domácnosti.

Premium Kvalita: Upgrade svoj priestor naše vysoko kvalitné a odolné olúpeme a nalepiť obklady.Bez dioxínov alebo vyblednutiu farieb, tieto tašky sú ideálne pre každú izbu vášho domova a bude bez námahy vydržali každodenné opotrebenie.

Silnejšie Inovované Lepidlo : Užite si bezproblémovú inštaláciu s našimi silnejšie inovované lepidlo olúpeme a nalepiť obklady.Jednoduché strihanie a lepenie, tieto dlaždice bude transformovať svoj priestor v žiadnom okamihu.

Rýchla a Jednoduchá Inštalácia: Šetriť čas a energiu s našimi jednoduchá a rýchla inštalácia, ošúpte a nalepiť obklady.S nie chaotický malty alebo zložité inštalácie, tieto tašky sú ideálne pre všetky DIYer.

Jednoduché na Čistenie a Údržba: Udržať svoju kozmickú sviežu a čistú s našimi ľahko čistiť a udržiavať, ošúpte a nalepiť obklady.Bez malty sa obávať, tieto tašky sú ideálne pre rušné domácnosti.

Všeobecne Platné: Naše olúpeme a držať obkladačky sú ideálne pre všetky miestnosti v dome, vrátane obývacej izby, spálne, kuchyne, kúpeľne, práčovne, chodby, kancelárie, a aj Prívesy a karavany.

Detail Produktu

Typ Výrobku: Faux Kamennej Steny Dlaždice

Primárny Materiál: PVC

Prevedenie: Sivá

Typu Povrchu: Matný

Vode Odolná: Áno

Tepelne Odolná: Áno

*Náš produkt obrázky sú skutočné obrázky.Fotografie na tejto strane je pre zastúpenie len.Vezmite prosím na vedomie, že dlaždice fotografoval sa môže zdať, mať trochu iný odtieň na obrazovke v dôsledku rozlíšenie obrazovky, nastavenia farieb a rôzne iné faktory.

Čo je Zahŕňajú

10 Stránkové Listy Per Pack

9.7 Štvorcových Stôp / 0.9 ㎡ Za Balík

11.8 Cm x 11,8 Cm x 0,1 Cm / 30 cm x 30 cm x 0,3 cm Za Hárok

Jednoduchá Inštalácia

Krok 1 - Dôkladne čisté a suché steny.

Krok č. 2 - Plán, kde chcete nainštalovať a znížiť veľkosť sa preto na lepšie uchytenie na stenu.

Krok 3 - odlúpnite podklad a držať vedľa seba pre hladký vzhľad.

Krok 4 - pevne Stlačte po potvrdení miesto.

DÔLEŽITÉ TIPY

Zvyčajne lepidlo podklad bude dokončenie dlhopisov na stenu do 48 hodín.Po 24 hodinách inštalácie, Stlačte malty liniek pevne opäť na zabezpečenie viac dokonalú priľnavosť.

Naše lepidlo na dlaždice môžu byť umiestnené na všetkých čistý a elegantný povrchy.Nie sú vhodné pre vonkajšie nastavenia alebo na podlahe.

Ak chcete odstrániť dlaždice, použite tepla pištoľou alebo fénom na vlasy zahriať lepidlo a vytiahnuť ticho počnúc rohy, že nebude poškodenia steny.

Dlhodobé používanie, odporúčame vedenie 12 palcov alebo 30 cm od stredu kachle a krb.

Neodporúča sa inštalácia naše 3D Stenu Decor Dlažba v sprchou, pretože sa bude v priamom kontakte s vodou.

sku: p27404

Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál PVC
vzor Lietadlo Nálepka Na Stenu
Tému Zátišie
Klasifikácia Na Stenu, Nábytok Nálepky, Podlahové Samolepky
Pokrytie 9.7 Sqft alebo 0.9 ㎡
Špecifikácia Single-piece Package
Scenáre Steny
Package 10 listov

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…