Závod Stáť Rastliny Kvetináč Zásobník Moderný Závod Dekor Remesiel Drevené Okrúhle Nohu Kvet Kvet Zobrazenie Závodu Stojan Police Stojana

0 Hodnotenia
€4.45 €8.92

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Odrážky:

1、Elegantný Moderný Štýl: Tento závod stáť dizajn inšpirácia pochádza z klasickej polovici storočia štýl, minimalistický, čisté línie, dobre sa hodí na väčšinu domova a furnitures, zobrazenie vašej podlahe rastlín na jej najlepšie.Skvelé pre vnútorné a vonkajšie rastliny.

2、Položku Veľkosť: S: 22*20cm(nohu height22cm), M: 40 * 20(nohu výška 40 cm).Len stáť.

3、Kompletný Balíček: Párové spolu, naše drevené stojan je ručne vyrábané a skončil s organickým na zvýšenie lese zrna a farbu.

4、Pripravený pre každú Izbu: tento nádherný kvetináč postaviť v kúpeľni, spálni alebo krytú verandu alebo terasu pre krásne zobrazenie obľúbených rastlín.

5、Poznámka: Pozri rozmery, je to mini stolice a je len na dekoratívne účely, tento stolice nie je dosť veľká na sedenie alebo na použitie ako nohy/krok stolice

Špecifikácia :

Názov: Drevené Okrúhle Nohu Kvetina Stand

Farba: drevo farba

Veľkosť(cca.):

Výška 22 cm*Priemer 20 cm/8.66*7.87 v

Výška 40 cm*Priemer 20 cm/15.75*7.87 v

Materiál: dub

Použitie: spálňa, obývacia miestnosť, balkón, štúdiu, atď.

Balenie Zoznam:

Kvetina Stand*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【High-Kvalitný Materiál] vyzýva Vnútorné zariadenia Stojan je vyrobený z dubového materiálu.Držiteľ je non-fade, robustné, odolné, nie je ľahké zničiť, a môžete použiť na dlhú dobu.

2.【Poskytujú Prirodzenú Atmosféru] vyzýva polovice storočia štýl Rastlín Stojan Krytý prichádza s a čisté línie, ktoré vám poskytnú pohodlné a prirodzený pocit.

3.【Správnej Veľkosti] vyzýva Sú navrhnuté s vhodnej veľkosti, Drevo Rastlín Stojan je vhodný pre umiestnenie kvetinové stojany, pothos, šťavnaté črepníkové rastliny, atď.

4.【Ľahko Využiť] vyzýva Drevené Rastlina Stojí Krytý je domáce dekorácie.Je vhodné na použitie.Nie sú potrebné nástroje, len miesto črepníkové rastliny, a sadzači na to.

5.【Široké Použitie] vyzýva Rastlín Stojan má široké využitie.A to je zvyčajne vhodný pre umiestnenie balkón rohy, obývacej izby, kúpeľne, spálne, alebo na vaše kryté verandy alebo terasy.

sku: p27742

Číslo Modelu Bonsai Držiteľ
Počet Vrstiev 1
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Drevo

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…