Meotina Ženy Originálne Kožené Tenisky Kolo Prst Bytov Zmiešané Farby Šitie Módne Dámy Krajky-up Topánky na Jar Jeseň Sivá Biela

4 Hodnotenia
€30.45 €58.55

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meotina Ženy Originálne Kožené Tenisky Kolo Prst Bytov Zmiešané Farby Šitie Módne Dámy Krajky-up Topánky na Jar Jeseň Sivá Biela

sku: p27989

Značky: Tenisky

Fit Hodí verný veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Vrchný Materiál Pravá Koža
Vzor Typ Zmiešané Farby
Sezóna Jarné/Jesenné
Uzavretie Typ Krajky-up
Byty Druh byt platforma
Módny Prvok Šitie
Oddelenie Meno Dospelý
Číslo Modelu 20230331-03
Názov Značky Meotina
Príležitosti Denne
Položka Druh Byty
Materiál Podrážka plastové
Prst Tvar kolo prst
Stielka Materiál PU
Štýl Neutrálne
Horné-Pravá Koža Typ Hovädzie Kože
Pôvod Kontinentálna Čína
Obkladový Materiál Syntetické

Zákazníci Q & A

avatar

Č pravej kože. Jediná vec, ktorá vyzerá ako jej je materiál, mydlo časť. Zvyšok je nepríjemné pre pokožku. Ostatné predajcovia majú ceny ako topánky o 1000 rubľov, čo je celkom v súlade s ich kvality. A tu je predávajúci cheaty v popise výrobku a dáva cena vyššia. Namiesto šedá hlavná farba je béžová. Predávajúci odmietne prijať tovar vrátiť, dokazuje, že popis tovaru, je správne.

avatar

Cool tenisky. Kvalita požiaru Trochu malé, radím vám, aby trvať 1 cm viac, než váš

avatar

Veľmi cool, kvalita je perfektné švy sú hladké, stielka je mäkká vo vnútri. Skvelé chase, pohodlné, ľahké, vo všeobecnosti, som sa nestretol takéto topánky na dlhú dobu. Som veľmi vďačná za to, aby predávajúci za takéto kvalita!!!!

avatar

Všetkých, ktorí sa píše, že tenisky sú vyrobené z pravej kože. Ste sa aj vidieť to, čo vyzerá ako? Klam je reálne, veril som, opis-materiál top je pravá koža, v skutočnosti-gumené prezúvky. Šité úhľadne, ale Červené, Cena je 2000 rubľov pre materiál. Veľkosť 6,5 je 37 na chodidle 23,5. Na moje 23,7 tesný konca.

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…