2X Roztomilé Mačka v Pohode, Hmla, Zvlhčovač Pre Domov,Mačka Nočné Svetlo Základné Čistý Vzduch Pre Detská Izba,Jednoduché, Čisté Prevádzky Ružová

0 Hodnotenia
€19.56

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[UŽITOČNÉ PRE SVOJE ZDRAVIE]Účinne zlepšiť vnútorné klimatizácia.Tento zvlhčovač vzduchu môže zmäkčiť, a navlhčite suché a popraskané kože v zime.

[UNIVERZÁLNY NAPÁJACÍ]Kompatibilný s akýmkoľvek zariadením s USB portu pripojiť k PC, power banky, zásuvky, zásuvky elektrickej siete.pomocou kábla USB a stlačte tlačidlo.

[ĽAHKÝ ]Tento mini USB zvlhčovač je veľmi ľahký, si môžete so sebou vziať kdekoľvek.Roztomilý tvar a žiarivé farby prinesú šťastie do svojej izby, písací stôl, kanceláriu, auto.

[FUNKCIA], aby spĺňali zvlhčovanie potreby rôznych prostrediach, ako je napríklad režim spánku zvlhčovanie, hotel zvlhčovanie, úrad na obed, auto, zvlhčovanie.

[ULTRA-TICHÝ]zvuk zvlhčovač v pokojnej úrovne, nie je tam žiadny strach, narušenie spánku.To môže byť použité doma s deťmi a domácimi miláčikmi.

Nádrž na vodu pojme 300 ml vody, potom podpora až 4-8hours silná hmla(prerušovaný režim).

Jedno tlačidlo prepínač pre jednoduché ovládanie, úplne zadarmo vzduchu difuzér pre osobné zdravotnej starostlivosti.

Viacúčelový: Tichý zvlhčovanie, ľahký a prenosný, hydratačné, anti-sušenie, č úniku funkciu, aromaterapia, zvlhčovanie, nočné svetlo.

Farba:Ružová

Materiál:ABS

Obsah Balenia:

2 x Chladné Hmly Zvlhčovač

2 x USB Kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku: p28870

Napätie (V) 12V
Zvlhčovanie Metóda Hmla Absolutórium
Kapacita 1.1-2.5 L
Názov Značky Cikuso
Hluk 36db
Výkon (W) 3W
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…