Slon Svetlo Rozstrekovaný Loptu Roztomilý Kreslený Tvar Dieťa Rozsvieti Vaňa Hračka Spinning Slon Vodné Sprinklerové Hračka

0 Hodnotenia
€13.09

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Slon Svetlo Rozstrekovaný Loptu Roztomilý Kreslený Tvar Dieťa Rozsvieti Vaňa Hračka Spinning Slon Vodné Sprinklerové Hračka

Odrážky: 1、Nechajte Dieťa Milujú Kúpanie: Toto je model, ktorý automaticky zmysly vo vode, na displeji začne blikať farebné svetlá a spreje vody.Dieťa môže hrať, zatiaľ čo sa kúpanie v ňom, ktorý zbavuje dieťa nepáči na kúpanie a robí vaše dieťa zamiluje kúpanie.

2、Cartoon Tvar: roztomilé a roztomilý vzhľad, ktorý simuluje tvare slona, a harmonický modrej a bielej farby režim umožňuje táto hračka ľahko pritiahnuť pozornosť detí a priviesť zábava zábava pre baby kúpanie.

3、Automatické Indukčná Dizajn: je potrebné nainštalovať iba batérie na spodnej časti hračky bez manuálne zapnutie prepínača.Na spodnej časti hračky je vybavený senzorom a nasávací otvor.Po uvedenie do vody, bude automaticky otáčať, lesk, a posypeme vody, jednoduchý na obsluhu.

4、Farebné Svetlá: Farebné svetlá budú emitované v tme, čo je viac nádherný.Môžete ho použiť ako spln darček, darček k narodeninám, aby vaši priatelia, rodina, susedia.

5、Druh Pripomienka: Tento produkt vyžaduje 3 AAA batérie (je potrebné priniesť si vlastné), môžete pomocou skrutkovača nainštalujte kryt batérie, prosím, uistite sa, že utiahnite skrutku s tesniacim krúžkom na zabránenie vody od vstupu.Vytiahnite batériu nepoužívate, utrite vody na to, a potom ho použiť znova.

Špecifikácia:

Názov: Slon Svetlo Rozstrekovaný Loptu

Balenie: anglický farbu

Špecifikácia: o 13*10*8.3 cm/5.12*3.94*3.27 palec

Farba: modrá/biela

Funkcie: osvetlenie, vodné sprej, automatické indukčné, vypnite pri odchode z vody, karikatúra štýl

Balenie Zoznam:

1*Dieťa Vaňou Hračka

sku: p291970

Pôvod Kontinentálna Čína
Pohlavie Unisex
Druh Vodné Rozprašovacie Nástroj
Upozornenie detská kúpeľ hračky
Materiál plastové
Odporúčame Veku 3-6y
Číslo Modelu detská kúpeľ hračky
Zvieratá Slon
Funkcie kúpeľ

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…