Groove Rohu Štrbinovou Čistiace Kefy Sledovať Okno Čistenie Groove Kefa Dvere Nástroj Malé Prenosné Opakovane Vonkajšie Zametací

0 Hodnotenia
€0.24 €0.48

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Toto Okno, Dvere Sledovať Čistiaca Kefa je ideálny pre čistenie tých ťažko dosiahnuteľných oblastiach.Vyrobené z materiálov, nie je jednoduché deformovať a je hygienický a ľahko sa používajú.S jeho PP kolo rukoväť, môže byť použitý v umývadlá a ďalšie domáce scény.Čistenie okien a dverí s ľahkosťou!

Špecifikácia:

Meno: Okno Groove Čistiaca Kefka

Farba: modrá; biela

Hmotnosť: 65g

Veľkosť: (cca.)23*3*4 cm/9.06*1.18*1.57 palcov

Materiál: PP+PET štetiny

Funkcie: Štrbinovou štetec a korisť klip

Balenie Zoznam:

Okno Groove Čistiaca Kefa*1

Klip*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Ľahko Udržiavať v Čistote: bez neporiadok ľavej ruky, tento rezanie-hrana okna groove čistenie kefkou bez námahy odstraňuje špinu, vlasy, a prachu.Je jednoduchý na používanie, pretože klip funkcie, ktoré je vhodné na odstránenie zvyškov po čistení.

2.Vynikajúcu Trvanlivosť: Naše Okno Groove Čistiaca Kefa je ideálny pre ľahké čistenie odolných škvŕn.Silný a výkonný pevný štetiny prácu ako kúzlo, aby sa na každom rohu a šev nové.Užite si jeho vynikajúcu trvanlivosť, nebude ľahko deformovať.

3.Jednoduché Použitie: Okno Groove Čistiaca Kefa ponúka jedinečné texturovaného klip, ktorý poskytuje vynikajúcu priľnavosť a trenie.Ľahko klip preč vlasy a prachu pod štetec bez nutnosti použitia rúk.Užite si hygienické a pohodlné použitie s jeho vložené korisť klip.

4.Efektívne Čistenie: Naše Okno Groove Čistiaca Kefa funkcie ergonomický dizajn, ktorý sa hodí do vašej ruke úplne perfektne.So zabudovaným korisť klip a non-slip rukoväť, je to pohodlné a ľahké držanie.

5.Prísť do Široké Použitie: Na stenu švy, sprchovacie kúty, automobiloch a pet hniezda sú len niektoré príklady z ťažko prístupných oblastí vo vašom dome, ktorý je možné čistiť pomocou tohto okna groove čistenie kefkou.V rôznych domácich nastavenia, bez námahy dosiahnuť výsledok.

sku: p29390

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…