Obojstranný Matný Žinku Sprcha Uterák Ženy Muži Späť Škvŕn, Odstránenie Exfoliačný Rukavice Zosilnené Kúpeľňa So Sprchou Pena Uterák

0 Hodnotenia
€0.33 €0.67

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Špecifikácie produktu:

Materiál: matné bavlna

Veľkosť: Vaňa kvet 14 * 12.5 cm, osuška 23 * 12.5 cm, zadný popruh 85 * 8.5 cm

Farba: svetlo ružová, fialová káva, zelený

Vlastnosti produktu:

1. Prijatie obojstranné pribrala hmly povrchu dizajn, zabezpečiť pohodlné dotyk a vysokej kvality, trvanlivosti.To môže účinne odstrániť odumreté kožné bunky, pomáhajú podporovať krvný obeh a zlepšiť textúru pleti.Jeho roztomilý vzhľad je veľmi vhodný pre deti do používania a môžete pridať dotyk zábavy kúpeľňa dekorácie.

2. Vybavené robustné štetiny, môže účinne odstrániť nečistoty a keratínu od pokožky, udržuje ju zdravú a hladkú.Jeho užívateľsky príjemný dizajn je ľahké uchopenie, umožňujúce ľahko umyť celé vaše telo a dosiahnuť svalovú relaxáciu.Okrem toho, vaňa kefa môže tiež pomôcť podporiť lymfatický detoxikáciu a zlepšiť vaše celkové zdravie.

3. Silný materiál, mäkké a pohodlné, s spoľahlivé a kvalitné.Má dobré absorpciu vody a dajú sa ľahko čistiť a masáž pokožky.Môžete použiť sprchový gél alebo mydlo do kúpeľa pad, podporujú krvný obeh prostredníctvom jemnej masáže, a urobiť pokožku jemnejšiu a pružnejšou.Okrem toho, vaňa bavlna je tiež vhodné na kúpanie a každodenné upratovanie.

4. Vyrobené z vysoko kvalitných vlákien, bez dráždivých a bezpečné pre použitie na citlivú pokožku.Má silné čistiace schopnosti, ktoré môžu dôkladne čistí póry a pomôcť odstrániť nečistoty a prírodných olejov.Okrem toho, vaňa gule sú ľahko čistiteľné a rýchlo suché a zabezpečiť, aby váš kúpeľ gule zostávajú čisté a hygienické za všetkých okolností.

5. Prijatie ergonomický dizajn, rukoväť je pohodlné uchopenie a nie je ľahké skĺznuť.Tvrdosť štetín je mierne, ktoré dokážu účinne čistí pokožku bez dráždi ho.Jej pevne usporiadané štetiny môžu ľahko odstrániť špinu a keratínu, podporovať obnovu pokožky.Vaňa kefy môže byť tiež použitý na suché telo, podporujú krvný obeh, a zlepšenie kvality kože.Je veľmi vhodný pre každodenné použitie, a môžu pomôcť vám udržať si čistú a zdravú pleť.

Upozornenie:

1. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby rozdiel 1-3 cm.Ďakujeme za pochopenie!

2. Vzhľadom na rozdiely medzi rôznymi monitory, prosím, na vedomie, že snímky nemusia odrážať skutočný farba projektu.

Balenie obsahuje:

1 * osuška

sku: p30853

Použitie Čistenie
Produkt Vaňa Ball/Vaňa Huba/Vaňa Kvet
Číslo Modelu vaňa loptu nastaviť
Druh LOPTU
Aplikácia Telo
Materiál Huba
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…