2X Vonkajšie Skladacie lehátku Kryt Vodotesný Balkón Vonkajšie Skladacie lehátku Záhrada Opaľovanie lehátku Kryt

0 Hodnotenia
€15.04 €23.49

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Vitajte v našom obchode.

Naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.Podporujeme dropshipping a veľkoobchod .Ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.S Pozdravom!

Materiál:Vyrobené z 190T nepremokavé tkaniny, ktorá je odolný voči poveternostným vplyvom, protiprachová, tento záhradné stoličky kryt chráni váš nábytok z prvkov síl, ako sú vietor, piesočné búrky, slnko a dážď, atď.

UV Ochrana:Vyrobené z úžasné, hydrophobic materiál a viazaný hrany dať plnú ochranu pre kryt z krakovania.UV odolný dizajn poskytuje výnimočnú odolnosť slnečnému žiareniu.

Windproof:Tam je lano v spodnej časti skladacie stoličky kryt, aby skladacie sedadlo, kryt pevne na stoličku tak, že skladanie kryt sedadla nebude unesený vietor.

Ľahko sa Čistí a Pohodlné Skladovanie - stačí hadice dolu vodou a nechajte uschnúť na slnku.

Široká Kompatibilita:92 x 83cm.Skontrolujte, či váš nábytok a vybavenie sú správnu veľkosť.Tento kryt je vhodný pre rôznych štýlov a značiek lehátka, skladacie lehátka a skladacie lehátka.

Farba: Béžová kávy boj farba

Materiál: 190T vodotesný strieborný potiahnuté textílie

Obsah balenia:2 x kryty

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku: p31909

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…