Praktický Otvárač Na Pivo Jedinečný Shark Úst Otvárač Príručka Pevný Kovový Otvárač Ľahký Kuchyňa Ponukou Reštaurácia Strany

0 Hodnotenia
€33.88 €67.75

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Predstavujeme náš Pivo Otvárač!Vyrobené pre dlhodobé použitie, tento všestranný nástroj môžete tiež otvoriť soda fľaše.Jeho ľahká textúra umožňuje jednoducho nosiť vo vrecku alebo pripojiť vaše keychain.Budete milovať pohodlie toto spoľahlivé otvárač.

Špecifikácia:

Názov: Otvárač

Produkt materiál: zliatiny zinku

Veľkosť produktu: o 15.5*2*3 CM|6.1*0.78*1.18 V

Balenie zoznam:

1*Otvárač

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Moderný Dizajn: Urobiť vyhlásenie s týmto Shark úst otvárač.Jeho unikátny a módny dizajn, zanechá trvalý dojem a aby ste sa hovoriť strany.Ideálne dať ako darček pre tých, ktorí ocenia nepredvídateľný a kreatívne darčeky.

2.Vynikajúci Materiál: Vyrobené s najvyššej kvality materiálov, tento otvárač fliaš sa môže pochváliť vynikajúcou odolnosťou voči opotrebovaniu.Jeho heavy-duty dizajn z nehrdzavejúcej ocele zaručuje dlhodobé používanie a pozoruhodná životnosť, takže je spoľahlivý nástroj pre všetky príležitosti.

3.Dômyselne Vyrobené: S jeho pogumovaných rukoväť, náš otvárač poskytuje hladké a pohodlné rukoväť pre jednoduché otváranie.Jej jemne leštený povrch vitríny odborné spracovanie, zabezpečenie trvanlivosti, ktorý trvá.Pridať dotyk pohodlie a triedy na vaše barware zhromažďovanie dnes!

4.Jednoduché použitie: Tento otvárač vyžaduje len trochu sily ľahko odstrániť uzávery z fliaš.Ideálny pre odstránenie pivo a sódu čiapky od sklenených fliaš, tento otvárač je kompaktný a pohodlné prenášanie.

5.Vynikajúce Uchopenie: rozlúčiť sa ťažkopádne otvárače na fľaše!Táto výnimočná gadget ponúka vynikajúcu priľnavosť a práce-ukladanie dizajn, ktorý umožňuje bez námahy spôsob, ako otvoriť akýkoľvek nápoj.Jeho ľahká textúra a výmena objemné nástrojov, aby bolo základné položky na vašej kuchyne.Skúsenosti rozšírený spôsob života s týmto musíte mať otvárač!

sku: p321795

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…