Auto Vysávač Akumulátorové Nabíjateľná 5500Pa Elektrický Vysávač Akumulátorové Vysoký Výkon Auta Vozidla Nabíjateľná Vysávače Pre domácnosť

0 Hodnotenia
€80.35 €160.70

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Objavte riešenie pre efektívne čistenie on-the-go s naše Auto Vákuum!Pýcha silné sacie schopnosti a dlho-trvajúce výdrž batérie, táto malá veľkosť, ale výkonný vysávač je ideálny pre udržanie nevinná okolí vášho vozidla a aj kancelárie.Jeho kompaktný dizajn umožňuje jednoduché skladovanie a rýchly prístup, takže je základným doplnkom do vašej čistenie .Neuspokojte sa s znečistené prostredie, upgrade vašej upratovanie, skúsenosti s našimi user-friendly Auto Vákuum!Skúsenosti pohodlie a čistotu, ako nikdy predtým.

Špecifikácia:

Hodnotenie otáčky: 5000 (r/min)

Hodnotenie príkon: 110W (W)

Vysávač sací: 5500Pa (mbar)

Farba klasifikácia: čierna USB nabíjanie

Napájanie režim: nabíjateľná

Zoznam Produktov:

Auto vysávač*1

Byt úst slamy kryt*1

Multifunkčná kefa kryt*1

Podlahová kefa Kryt*1

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Účinné Čistenie] vyzýva zbaviť pút káblov a ľahko čistiť vášho domova, alebo auto s týmto silné auto vysávač, určený pre účinné úzke rohu čistenie.

2.【Silný Sací] vyzýva Vybavený dual motory a high-výkon, pohyb, toto auto vysávač prináša silný 5500pa sacie riešiť všetky nečistoty, prach a nečistoty v aute a doma.

3.【USB Nabíjateľné] vyzýva Predstavovať veľká-kapacita batéria je nabíjateľná cez USB nabíjanie, toto auto vákuum zabezpečuje pohodlné a bezproblémové čistenie skúsenosti.Jednoducho zapojiť do ľubovoľného portu USB na nabíjanie a máte dobré ísť!

4.【Jednoduchý na Prepravu] vyzýva Toto auto vysávač malé rozmery a nízku hmotnosť, čo uľahčuje prenášanie a ideálne pre cestovanie alebo rôzne čistiace úlohy.

5.【Viacerých Aplikácií] vyzýva Vhodné na čistenie rôznych povrchov v domácnosti, kancelárií a automobilov.Účinne odstraňuje zvieracie chlpy, nečistoty z podlahy, koberce, a klávesníc, čo má za následok čisté a zdravé prostredie pre všetkých.

sku: p32698

Položka Dĺžka 18cm
Položka Šírka 15.8cm
Položka Výška 6.6cm
Položka Hmotnosť 211g
Položka Druh Vysávač
Druh Materiálu Abs
Názov Modelu Auto Ručné Vaccum Cleaner
Názov Značky Ai AUTO ZÁBAVA
Pôvod Kontinentálna Čína
Špeciálne Funkcie Ručné
Externé Testovanie Certifikácia ce

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…