Stroj Elektrický Čistič vysokom Tlaku a Vysokej Teplote, Kuchyňa, klimatizácia, Olej Úlet Oleja NÁS Plug

0 Hodnotenia
€58.53 €74.09

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Vitajte v našom obchode.

Naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.Podporujeme dropshipping a veľkoobchod .Ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.S Pozdravom!

[VYSOKÁ KVALITA MATERIÁLU]- parný čistič je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu s dobrou tepla zber účinok.Ultra-tenký dizajn, malé a nádherné, odolná plastová škrupina, nových materiálov (spomaľovač horenia, tepelné izolácie, non-vodivé), bezpečnejšie používať.Jednoduché ovládanie, stačí zapnúť spínač.

[Vysoká teplota a vysoký tlak]-Rýchle odmasťovanie rýchlosť, teplota môže dosiahnuť okolo 100℃.Prostredníctvom high-vysoký tlak-teplota pary a silný striekanie, má to viac ochrana proti suché pálenie a automatické ovládanie teploty reset.

[Výhody Parný Čistič]-parný čistič môže rýchlo rozpustí škvrny, atď.pri teplote do 130°C; len 20S pary je potrebné, a čistenie je veľmi jednoduché; tlak môže byť rovnako vysoká ako 5Bar, ktoré je možné rýchlo čistý olej, prach, atď.

[Jedinečný Plynofikácia Časti Návrh]- splyňovanie časť prenosný parný čistič prijíma kruhový dizajn s rovnakým vstupných a výstupných otvorov.Vaporizes okamžite.Šetrenie energie, menej času, menej vody, neobsahujúce pridaný čistiaci prostriedok.Prenosné Parné Čističe Parné Čističe Domov Parné Čističe Kobercov Parné Čističe Auto Podrobne Malty Čistiace Prostriedky McCulloch Parné Vysávače Ručné Parné Čistiace Prostriedky Na Ručné Čistenie Parné Čističe.

[Upozornenie Tipy]- Keď nie v použitie, parná port by nemali tváre ľudí, zvierat a elektrických výrobkov.Pri zmene príslušenstvo, musíte počkať, kým sa prieduch je úplne zastavil a nemôžete dotknúť sprej prepínač.Ak nie sú cudzie predmety vo vnútri, a prúdu vzduchu nie je hladké počas používania, trysky by mali byť dotiahnuté na odstránenie pevných objektov (spravidla v mierke).

Pripojte Typ: NÁM Zástrčku, platí, Kanada, India, Mexiko, Thajsko, Taiwan, Spojené Štáty, na Filipínach a tak ďalej.

Napätie: AC110V

Typ: Parný Čistič

farba:Biela

Materiál:plast

Obsah Balenia:

1 x hlavná jednotka

1 x ohýbať tryska

3x čistiaca kefka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku: p33627

Pôvod Kontinentálna Čína
Kapacita 300 ml
Názov Značky FGHGF
Výkon (W) 5w
Napätie (V) 6V

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…