Mydlo Tašky Pre Sprchovací Kút 90 Pack Prírodné Ramie Mydlo Šetrič Puzdro Domáce Mydlo Pletivo Vaku So Šnúrkou

0 Hodnotenia
€33.04 €44.65

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Jemný Exfoliačný Funkcia - Remeselnícky premium prírodných rastlinných ramie, tieto mydlo šetrič tašky sú priateľské k pokožke a bezpečné.Ponúkajú mierne exfoliácia, čo z nich robí sa stal skvelý spôsob, ako dostať vaše obehu bude.

Lathering Pena s Ľahkosťou - Jednoducho umiestnite bar mydla v vrecka, vytiahnite šnúrkou uzavreté a potom mokré aj mydlo a puzdro, že peny bez námahy.Táto taška je užitočné pri maximalizácii pekné vône uvoľnenie a predĺženie životnosti vášho mydlo.

Veľkosť Padne Väčšina Mydlá - Tieto mydlo ponožky sú okolo 5.7 x 3.7 cm na výšku a šírku, ktorá je vhodná pre väčšinu mydla barov.Malý mydlo boky môžu byť použité bez akýchkoľvek problémov až do samého konca.Znižovanie odpadu môže znížiť vaše náklady a chrániť našu zem.

Vynikajúci v Sušenie Mydlo - najlepšie miesto na ukladanie ručne vyrábané mydlo je na čerstvom vzduchu.Každá taška prichádza s bavlny ozdobná šnúrka na uniforme a drevené guľôčky, aby ste mohli ľahko zavesiť mydlo a puzdro hore, aby sa im umožnilo udržať suché medzi používa.

Obsah Môžete Získať tento Balík obsahuje 90pcs prírodné ramie mydlo tašky.Každý sáčok je individuálne zabalený, pekný darček pre vašich rodinných príslušníkov a priateľov.

farba: béžová

Materiál: ramie

veľkosť: 14.5x9.5cm

Obsah Balenia:

90 x mydlo taška (s hnedé drevené korálky)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku: p34084

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…