Drevené Vitajte Prihláste Drevené Umenie Visel Na Stene Rustikálny Vitajte Vence S Zošité Zelene A Koberčeky Lúk Na Verandu Vonkajšie Vnútorné

0 Hodnotenia
€46.44 €92.90

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pridať dokonalý nádych vašej veranda s týmto pevné a spoľahlivé Drevené Vitajte Prihláste sa.Svetlé farby, aby to ideálne pre každú príležitosť, od Valentína na celoročné použitie.S jeho široký rozsah príslušných scenárov, váš domov bude vždy cítiť príjemné a útulné.

Špecifikácie:

Názov: Drevené Vitajte Prihláste Sa

Materiál: drevo

Veľkosť: asi 30*2*30 CM/11.8*0.78*11.8 V

Balenie Zoznam:

1*Predné Dvere Prihlásiť

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Atraktívnych Dekoroch: Ozdobiť váš domov je vstup s ručne Drevené Vitajte Prihláste sa hrajú rustikálny dizajn.Ideálny pre predné dvere, galéria steny, verandy, a ďalšie.Objatie celoročné odvolanie, ako to dekor vyhovuje všetky štyri ročné obdobia.

2.Spoľahlivý Dizajn: Pevné a spoľahlivé drevené vitajte znamenie, že nie je ľahké zlomiť.Vyrobené z trvalého drevo, že trvá dlhú dobu, bez rizika ľahké rozbitie.

3.Vynikajúce Spracovanie: Dosiahnuť 1-z-za-druhu dekorácie s naše Drevené Vitajte Prihláste je zmes spracovanie a farbenie proces pre sýte, jasné farby a jedinečný povrch na každý nákup.

4.Drvivá Aplikácie: Pozdvihnúť váš domov atmosféru s našimi Drevené Vitajte Prihláste sa.Pridať umelecký nádych vašej kaviarni alebo jedáleň, vytvára čarovnú atmosféru pre vašich hostí.

5.Ideálne Darčeky pre Priateľov: Zlepšenie vášho domova a srdečne privítať svojich blízkych s touto krásne drevené prihlásiť.Ideálny pre oslavuje špeciálne chvíle s rodinou, priateľmi alebo kolegami na Valentína, Vianoce, Memorial Day a ďalšie.

sku: p34289

Štýl Americký Štýl
Tvar Kolo
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Drevo;Drevené

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…