Sprcha Tryska Čistiaca Kefa Anti-Upchávaniu Multifunkčné Čistiaca Kefa Pre Sprcha Hlavu Showerhead Čistiace Kefy S Nylon

0 Hodnotenia
€17.72 €35.45

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Udržať vaše sprcha hlavu čistote s týmto jedinečným dizajnom čistenie kefkou.Pevné štetiny odstrániť nepoddajné špinu, zatiaľ čo pohodlné rukoväť a hadice, aby bolo jednoduché použitie.Jeho kompaktná veľkosť uľahčuje prenášanie a uloženie.Rozlúčiť na špinavú showerhead s týmto musíte mať nástroj!

Špecifikácia:

Názov: Sprcha Tryska Čistenie Kefkou

Materiál: PP

Balenie Zoznam:

Option1: Sprchovací Tryska Čistiaca Kefa*20pcs

Option2: Sprchovací Tryska Čistiaca Kefa*30pcs

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Lepší Prietok Vody: pomocou našich sprcha tryska čistenie kefkou, môžete účinne odstrániť dreváky a zabrániť chudobných prietok vody vďaka svojim inovatívnym riadok za riadkom dizajn.Užite si bezproblémovú sprcha skúsenosti s týmto jedinečný nástroj.

2.Účinné Tryska Čistenie: rozlúčiť sa upchaté sprchovacie trysky s našimi čistiaca kefa je to jemné nylonové štetiny, ktoré bez námahy odstrániť nečistoty z mikroskopické otvory vďaka jej špirálové dizajn.

3.Ľahké Čistenie: Je konvexný dizajn kefa, hlava umožňuje vám vyčistiť sprchovacie trysky viac dôkladne a ľahko, zatiaľ čo anti-slip rukoväť poskytuje pohodlné a bezpečné uchopenie.

4.Scény, ktoré majú Byť Použité: Reach každej časti vášho showerheads s ľahkosťou pomocou nášho Sprcha Tryska Čistenie Kefkou.Určené na čistenie dokonca aj štrbinovou a rozsah použitia sprchou diery, tento štetec je ideálny pre domáce a hotel čistiace potreby, tak, sprchou skúsenosti často rewell-maintaineding.

5.Jednoduché ovládanie: Majte sprcha dýz čistý a rewell-maintaineding s týmto jemným kefovaním sprcha tryska čistenie kefkou.Nie je potrebné brať na seba sprchy, len ľahko ovládateľný s jeho šikovný nástroj a vychutnajte si pohodlné každodenná údržba.Jeho kompaktná veľkosť uľahčuje prenášanie a uloženie pre vaše každodenné potreby.

sku: p34336

Pôvod Kontinentálna Čína
Štýl Ruky
Materiál plastové
Číslo Modelu Sprcha tryska čistenie kefkou
Použitie Ostatné Témy

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…