F3KE Zvýšiť chladiaci 3D tlačiarne s BIGTREETECH CB1 Chladič pre CB1 dosky

0 Hodnotenia
€2.90 €3.76

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Funkcie:

OOTDTY

Úplne nové a vysokej kvality

Udržať vaše CB1 Výpočet Rada v pohode a v bezchybnom stave s BIGTREETECH CB1 chladič.Navrhnuté špeciálne pre CB1, tento chladič zabezpečuje optimálny odvod tepla, ktoré zabraňujú prehriatiu a poškodeniu vášho 3D tlačiarne.

Vyrobené z odolného kovu, na BIGTREETECH CB1 chladič je postavené na posledný, a ponúka elegantné a dizajn, ktorý dopĺňa akékoľvek .Ľahko nainštalovať a používať, je to ideálny doplnok do vášho 3D tlač nastavenie.

Či už ste profesionálny maker alebo nadšenec, pre BIGTREETECH CB1 chladič je základným nástrojom pre každého, kto chce udržať svoje 3D tlačiarne v bezchybnom stave.S jeho kvalitná konštrukcia a jednoduchá montáž, je ideálny pre začiatočníkov i expertov podobný.

Pre BIGTREETECH CB1 chladič je pre širokú 3D tlač žiadostí, vrátane výroby prototypov, produktový dizajn a výroba.Či už ste vytváranie malých častí, alebo veľké objekty, tento chladič zabezpečí dôsledný a spoľahlivý výkon zakaždým.

V prípade BIGTREETECH sa snažíme poskytovať našim zákazníkom výrobky najvyššej kvality a výnimočných služieb zákazníkom.Ak máte akékoľvek otázky alebo obavy o CB1 chladič, prosím neváhajte a kontaktujte nás.Ponúkame na jeden rok a profesionálnu technickú podporu na zabezpečenie vašej spokojnosti.

Špecifikácie:

Typ Položky: Chladiča

Číslo modelu: CB1

Kompatibilné pre: CB1 Rada

Materiál: Kov

farba: čierna

Balenie Obsahuje:

1 x CB1 Chladiča

Poznámka:

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Svetla odraz a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného .Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku: p34846

Názov Značky ANNEPRO
Položka Druh BIGTREETECH CB1 chladič
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…