1Pcs 42 Led Loď Svetlo Univerzálny Nehrdzavejúcej Ocele, Vodotesné Lode pod vodou Pontón Zárubňa Lampa Yacht Kabíne Palube zadné Svetlo

0 Hodnotenia
€6.46 €16.58

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Funkcie:

1. Podvodná Loď Svetlá vytvoriť širokú povodňových efekt, ktorý láka baitfish počas noci výlety a dodáva atmosféru na akýkoľvek čln.

2. Podvodná Loď Svetlá sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a PC materiál, odolný voči vibráciám a nárazom, a vodotesný IP68.

3. Podvodná Loď Svetlá majú prehriatiu a veľmi efektívna spotreba elektrickej energie.Môže byť použitý na vnútorné i vonkajšie vody, pôdy a vody, ideálne pre lodičky, mobilné domy, Prívesy, a ďalšie.

4. Podvodná Loď Svetlá sú jednoduché na inštaláciu, prichádza s upevňovacími skrutkami a leštené puzdro z ušľachtilej ocele s gumovými tesneniami na bývanie.Môžete si ho nainštalovať v priebehu niekoľkých minút.

Špecifikácia:

Názov produktu: Podvodná Loď Svetlá

Produkt materiál: nehrdzavejúca oceľ, PC

Hmotnosť výrobku: cca 100g

Veľkosť produktu: o 13*4.3*2.5 cm/5.12*1.69*0.98 palec

Zoznam Produktov:

Podvodná Loď Svetlá*1

Montážnu Skrutku*2

Poznámky:

Veľkosť produktu/obrázky sú ručne merané a prijať, prosím ťa, odpusť mi pre malé odchýlky.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Vysoká Pevnosť] vyzýva Podvodné Loď Osvetlenie je vyrobené z PC a nerezových materiálov, tak to je vysoká pevnosť, vodotesný IP68, robustné a spoľahlivé, odolné voči vibráciám a nárazom, a môžu byť použité na dlhú dobu.

2.【Ľahké odhaliť] vyzýva Keďže Podvodné LED Osvetlenie vytvára svetlomet účinok, môžu prilákať baitfish pri cestovaní v noci, a pridať atmosféru na akýkoľvek čln, zvýšenie bezpečnosti noc činnosti.

3.【Jednoduchá Inštalácia] vyzýva Lode pod vodou LED Svetlá sa odporúča použiť nad vodoryskou, vybavené montážne skrutky, jednoduchá inštalácia tvár montáž, s malým otvorov pre elektroinštalácie.

4.【Jednoduchý na Prepravu] vyzýva Malé rozmery a nízku hmotnosť, Podvodná Loď Svetlá LED je ľahko prenosný.To je možné dať do vrecka, alebo batoh a môžu sa použiť kedykoľvek a kdekoľvek, keď idete von.

5.【Široký Aplikácie] vyzýva Podvodné Svetlá na Lodi je vhodné pre viacerými scenármi, môže byť použitý na vnútorné vody a vonkajšie vode, na súši a na mori, veľmi vhodné na člnkovanie, mobilné domy, Prívesy, atď.

sku: p35962

Názov produktu Podvodná Loď Svetlá
Maximálny Príkon 50
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Modelu Podvodná Loď Svetlá
Štart Režim Elektronické

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…