Vlastné Olejomaľba, Vlastný Portrét Z Fotografie, Vlastné Pár Portrét, Výročie Darček, Svadobný Portrét, Pár Darov, Perso

0 Hodnotenia
€74.61

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Hľadáte jedinečný a nezabudnuteľný darček pre špeciálne príležitosti?Naše vlastné maľovanie portrétov, sú ideálnou voľbou.Vytvoríme one-z-za-druhu kus umenia, ktorá zachytáva krásu a emócie špeciálne deň.Či chcete, pri príležitosti svadby, výročia alebo iné špeciálne príležitosti, naše vlastné obrazy, aby nádherný dar, ktorý bude cenený pre nadchádzajúce roky.Naše obrazy sú vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov a pozornosť k detailu, čím zabezpečuje, že každý kus je naozaj jedinečné a krásne.Darujte umenie a zachytiť spomienky navždy s naše vlastné maľovanie portrétov.Aby vás dnes!

**OBRAZY SÚ DIGITÁLNE.

FYZICKÉ POLOŽIEK

VÝTVARNÉ UMENIE PLAGÁTU

- Múzeum triedy papier je známe, archívne, čo znamená, že môžu byť uložené na dlhú dobu bez žltnúť.

- Pigmentované archívne tlačové farby: Svetlé a intenzívne farby pre váš požadovaný dizajn, ktorý nezmizne, keď sú vystavené slnečnému žiareniu pravidelne.

- Sú dodávané ako valcované alebo obklopovala.

PLÁTNO

Plátno je vyhlásenie kus a umelecké diela, všetko v jednom.Premeniť váš foto-kvalitu výtlačkov na úchvatné umenie na tejto kyseliny-free, PH neutrálny, a fade-odolný plátno.Dajte artistry na stenu bez starostí—toto plátno sa dodáva s montážne držiaky.

- Kyselina-free, PH neutrálny, poly-bavlna base

- 20,5 mil (0,5 mm) hrubé plátno

- Plátno tkanina hmotnosť: 13.9 oz/yd2 (470 g/m2)

- Vytlačené na textúrou a fade-odolný plátno (OBA-Zadarmo)

- Montážne držiaky zahrnuté

- Ručne lepené masívne drevo srd bary

- 1.5" (3.81 cm) hlboké

RÁM

Zarámovaný, rozšírené plagát, ktorého múzeum-kvalitné matný papier bude dať svoj dizajn leštený a sofistikovaný vzhľad.A čo viac, je to už zarámované a pripravený na ozdobou každej domácnosti alebo kancelárie.Každý plagát je vytlačená s multicolor, na báze vody tlače atramentová technika, ktorá vám najlepší možný výsledok.

- Ayous dreva .75" (1.9 cm) hrubý rám z obnoviteľných lesov

- Hrúbke papiera: 10.3 mil (0.26 mm)

- Hmotnosť papiera: 189 g/m2

- Ľahký

- Acrylite predné protector

- Závesné kovania zahrnuté

DIGITÁLNA TLAČ:

Ak digitálna tlač je vybrané, budete dostávať digitálny súbor na váš e-mail.Môžu to byť vytlačené doma alebo mimo služby.

sku: p36244

Materiál Prútený
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…