Anti Slip Rukavice Cyklistické Rukavice S Dotykovou Obrazovkou Kompatibilita Nepremokavé Pol Prsta Jazda Na Bicykli Rukavice Mountain Bike Rukavice

0 Hodnotenia
€73.00 €146.01

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis:

Non-sklzu, priedušná a pohodlné/anti-sklzu a opotrebovaniu/viac práv zvýšiť palm trenie a aby jazda vydrží dlhšie

Opierky je silnejší ako mince.Hrúbka 1 yuan mince 1,9 MM a SBR dlaní je dvakrát tak hrubá ako mince!Má vlastnosti shockproof, opotrebovaniu a ohňovzdorné.

Premyslené palec utrite jersey dizajn, jemné froté látky, silná absorpcia vody, žiadne podráždenie pokožky, vhodné na utieranie potu pri jazde.

Rukavice s super vysokej hodnoty, kvality a výkonu, ktoré sú veľmi dobré, a to sa dá perfektne použiť v rôznych použitie scenáre

Funkcie:

Funkcia: anti-protišmykové šok absorpcie anti-jeseň

Veľkosti: S, M, L, XL

Pre sezóna: Leto

Zoznam:

1*Pol Prsta Cyklistické Rukavice

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Vhodné Použiť] vyzýva anti slip cyklistické rukavice s bezprstové dizajn sú veľmi vhodné na použitie pri prehrávaní s mobilnými telefónmi v zime bez obáv problémy.

2.【Klasické Pol-Prst Dizajn] vyzýva Priedušné Cyklistické Rukavice, poskytnúť palm komplexné za studena ochrana v zime, sú nádherné a jednoduché, a môže zodpovedať vašim rôznych štýlov.

3.【Široký Platné] vyzýva Vhodný pre každodenný život, party, oblečenie a zodpovedajúce jazdy, motocykel, beh, cyklistika, jazda na bicykli, posilňovňa, práca, camping, turistiku alebo akékoľvek zimné outdoorové aktivity.

4.【Vynikajúci Materiál] vyzýva Pol prsta cyklistické rukavice sú vyrobené z výborný materiál, materiál je priateľské k pokožke, priedušná a pohodlné, umožňuje nosiť pohodlne a zároveň udržať v teple.

5.【Nádherné Darčeky] vyzýva Tieto non slip bezprstové rukavice sú vhodné ako krásny darček pre všetky druhy zimných festivaly.Keď vaši priatelia vidieť tento rukavice, oni ho budú milovať.

sku: p37738

Položka Druh Rukavice
Pohlavie Unisex
Pôvod Kontinentálna Čína
Funkcia Pol Prsta
Materiál Kožené

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…