Listy Tvar Silikónové Formy Candy Formy na Pečenie Zdobenie Nástroje Čokoládový Fondant Maslo Formy Pre Výrobu Živice Mydlo DIY Plavidlá

0 Hodnotenia
€23.78 €47.57

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Vytvárať profesionálne vyzerajúce list-tvarované pečivo ľahko s našimi Leaf Silikónové Formy.Ideálny na pečenie výroby, tento plesne môžu byť používané v mikrovlnnej rúry a chladničky.To môže byť ľahko čistiť vodou, čo je skvelá investícia pre všetky budúce pečenie výtvory.Funguje skvele s gum pasta príliš!

Špecifikácia:

Materiál: Silikón

Formy veľkosť:

(pribl.)35.2*0.2*7.8 cm/13.86*0.08*3.07 palcov

(pribl.)38.5*0.2*7.8 cm/15.16*0.08*3.07 palcov

Produkt čistá hmotnosť: 50g, 55g

Farba: modrá

Balenie zoznam:

1*5-javorové listy Plesní

1*5-planý listy Plesní

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Krásny Displej: Tieto list-tvarované candy formy sú ideálne pre výrobu pečiva tvaru ďalšie špeciálne a atraktívne.Môžete ich použiť na pečenie výroba koláče, sušienky, čokoláda, cukríky, a ďalšie.

2.Bezpečné a Všestranný: Vytvorený z výborné jedlo-silikónu, naše Listy Fondant Formy môžu vydržať teplotách od -40C až +230C, čo vám poskytne flexibilitu pre vytvorenie krásnych fondant vzory, piecť koláče, a zmraziť dezerty.

3.Multi-Funkčné Formy: Dopriať umenie pečenia a dekorácie s týmito listy fondant formy.Či už hľadáte vytvoriť tropického raja, alebo pád-inšpiroval dizajn, tieto multi-funkčné formy sú široko používané pre každú príležitosť a prinesie umelec sa na vás!

4.Flexibilný Dizajn: Tieto leaf fondant formy sú flexibilné a non-stick, takže môžete ľahko uvoľniť vaše výtvory po použití.Oni sú tiež ľahko sa čistí vodou alebo čistiacim prostriedkom, čo je pohodlné a odolné.

5.Jednoduché pre Užívateľov: Výnimočné zručnosti: Tieto leaf fondant formy sú vyrobené s presnosťou a starostlivosťou, výsledkom je dokonale podrobné leaf tvary.Pomocou nich vytvoriť ohromujúci fondant sladkosti, cukrovinky, muffiny, a ďalšie.Ideálny pre použitie so všetkými typmi modelovanie z hliny, epoxidové, a vosk.Ideálne pre začiatočníkov a expertov maliarov.

sku: p38446

Materiál plastové
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…