Voda Line Pripojenie Výrobník Ľadu A Zvlhčovač Inštalačný Kit Chladnička Vody Linka Hadice Pre Vodný Filter

0 Hodnotenia
€454.57

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Funkcie:

Tento výrobník Ľadu Vody prívodné vedenie je pripravený pre inštaláciu výrobník ľadu alebo chladnička na dodávku vody.

Hadice funkcie nehrdzavejúcej ocele pletená exteriéru ohýbať voľne bez nasunutá alebo olemovaním.

Každý koniec je štandardný ¼ " a 3/8 má mosadz zaistiť pevné spojenie.

Materiál: POM

Rúrky Dĺžka: 20M/65.61 Ft

Balenie zoznam: 1* vodovodné potrubia súbor nastavení spojenia,

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Kvalitného Materiálu] vyzýva ice maker inštalačná súprava sa skladá z hladký, odolný materiál POM, ktoré je bezpečné pre potraviny použitie.Kompatibilný s väčšinou z mrazničky a chladničky modely.

2.【 Obávať O Únik Vody] vyzýva Sme nebudú musieť starať o úniku vody.Chladnička vody line spojenie má silné tesnením.Pretože to je rôzne metódy spracovania, vyhotovenia je v poriadku.

3.【Demontáž-bez Inštalácie] vyzýva Chladnička icemaker hadicou sa ľahko inštaluje, prijíma push-v quick-release príslušenstvo pre jednoduchú inštaláciu DIY, a môžete rýchlo znížiť na rúry na požadovanú dĺžku bez akýchkoľvek nástrojov.

4.【Vhodné Nosenie] vyzýva Ľad tvorcov, vodné automaty, prístroje a zariadenia môžu používať Chladnička hadice na vodu a ľad tvorcov.Kompatibilné s väčšinou bežných reverznej osmózy alebo umývadlo filtračné systémy, ktoré používajú 1/4 - alebo 3/8-palcový hadica na vodu.

5.【Pôsobnosti] vyzýva Pripojiť akýkoľvek zdroj vody s existujúcimi dodávky vody uzatvárací ventil a línie, a pripojte Chladnička vody linka hadice na vašej chladničky, výrobník ľadu, kávovar, vodný filter vstup, zvlhčovač, dávkovač vody, atď.

sku: p39216

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…