Podofo Bezdrôtový Carplay Ai Box Android Auto Adaptér Carplay Mini Box Android13 4+64 G Pre automobily s OEM CarPlay Pre Toyota, Hyundai

5 Hodnotenia
€73.94 €119.26

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Podofo Bezdrôtový Carplay Ai Box Android Auto Adaptér Carplay Mini Box Android13 4+64 G Pre automobily s OEM CarPlay Pre Toyota, Hyundai Podpora Video Description:

Nie je potrebné vymeniť auto drôt ovládací panel, priamo zapojený do pôvodného drôt control interface, bezproblémové bezdrôtové pripojenie funkciu.

Podporu väčšiny značiek modely, vhodný najmä pre majiteľov automobilov, ktorí nepodporujú bezdrôtovú Carplay a Android Auto.

Systém: Android 13.0 deep prispôsobenie systému je prijaté, čo je plynulý a stabilný.

Procesor: Qualcomm,8 core 2.0 GHz procesor, ktorý je vybavený 4GB beží pamäte a 64GBStorage.

Pre-inštalovať softvér: Pre-inštalovať populárny softvér, ako sú YouTube, spotify, chrome a Google mapy.Ste tiež zadarmo stiahnuť všetky aplikácie, ktoré chcete.

Podpora káblové carplay na bezdrôtové carplay a bezdrôtové Android auto (originál auto musí mať káblové carplay funkcia)

GPS navigácie: Podpora on-line navigácia, podpora prevádzky v reálnom čase informácie dotaz, domáce vysoko-presné určenie polohy a navigácia.

Bluetooth komunikácia: Podpora mobilného telefónu synchronizáciu adresára, auto hlasom, Bluetooth, prehrávanie hudby funkciu.

Multimédiá: Podpora on-line hudby, rádio, prehrávanie videa.Tiež podpora externých TF pamäťovej karty, hrať miestneho video a hudba

Na základe vysoký výkon čipu a veľké obrazovky skúsenosti, produkt integruje rôzne praktické funkcie v jednom.To je most spájajúci siete ekológie a centrum inteligentné vozidlo interakcie, poskytuje ovládače s viac pohodlné a efektívne zážitok z jazdy a zlepšenie cestovné faktor bezpečnosti.srdečne vitajte vyšetrovanie pre viac informácií!Špecifikácie

Čip: Qualcomm

CPU: 8 jadier 2.0 GHz

Pamäť: 4GB+64GB

Systém: Android 13.0

WiFi: WiFi 6, 802.11 a/b/g/n/Ac/Ax 2.4 G+5G

Bluetooth: BT 5.0/BLT5.1

SIM karta: Podporované

A-gps&GPS: Podporované

carplay/ Android auto: Podporované

Mirco SD karta: Maximálne 256 GB

Veľkosť:85*85*15 mm

Package Rozmer:110*110*35mm

Package zahrnuté:

A k C kábel

USB Typ-C adaptér

Návod na použitie

sku: p39396

Značky: auto adaptér

SIM Karty Podporované
Pamäť 4GB+64GB
A-GPS&GPS Podporované
Systém Android 13.0
Názov Značky podofo
carplay/ Android auto Podporované

Zákazníci Q & A

avatar

To prišlo skôr, než sa očakávalo, ale to nemá návod na použitie vo vnútri balenia. V zášti toto, konfigurácia je jednoduchá a funguje veľmi dobre.

avatar

Produkt výborná, dobrá cena.

avatar

Skvelé pre Ford Puma, prijaté v 14gg

avatar

Veľmi dobrý

avatar

VŠETKY DOKONALÉ, VÝBORNÝ PRODUKT, SKVELÉ CENY, VEĽMI RÝCHLO PRE DODANIE, 10 GG. PRED uvedeného DÁTUMU, SUPER PREDÁVAJÚCEHO, VEĽMI sa ODPORÚČA, RÝCHLE ODPOVEDE VYROBENÉ, Carplay namontované na Opel Stra 6. série 2023, dokonalý. AAA

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…