Vintage Prilba Motorové Tepelné Prilby S Anti-fog Proces Dvojité Zrkadlo Dizajn Exteriéru Zrkadlo Prilby Pre Korčuľovanie A Cyklistika

0 Hodnotenia
€157.08 €314.18

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Odrážky:

1. Rozšírené Víziu: Držať svoju víziu jasné, vždy s našimi anti-fog proces Vintage Prilby.Hmla nie je ľahké dodržiavať, čo vám umožní jazdu v akomkoľvek počasí stave s dôverou.

2. Robustný Materiál: Retro Motocyklové Prilby sú vyrobené z inžinierstvo materiálu shell + EPS tlmiace pena + priedušná a pohodlná podšívka, ktoré môžu odolať pádu a rozbíjať, a chrániť si hlavu pred dažďom a vetrom.

3. Vymeniteľný Objektív: objektív tohto Prilieb môžu byť odstránené, jednoducho vloženie skrutkovač do drážky a otočením proti smeru hodinových ručičiek.Môžete tiež nastaviť polohu objektívu pomocou montážnych otvorov

4. Dvojité Zrkadlo Dizajn: Full Face Prilby funkcie endoskopu clonu a vonkajšie zrkadlo HD, ktoré môžu byť použité v závislosti na aktuálnej situácii.Môžete si užívať jasný a bezpečné zobrazenie počas jazdy na motocykli.

5. Široko Aplikácie: Či už ste cestná cyklistika, dochádzanie, korčuľovanie, alebo robiť iné outdoorové aktivity, Prilieb, že Ženy budú chrániť hlavu a pridať nádychom retro štýlu na váš vzhľad.

Popis:

Bezpečnú jazdu s našimi Prilieb.Na prilby prichádza s dvoma objektívmi a otáča proti smeru hodinových ručičiek pre ľahkú viditeľnosť.Pobyt pohodlné počas cestu do práce a aby sa vaše vízie jasné, na všetky časy.Žiadne ďalšie hmlisté jazdy!

Špecifikácie:

1. Názov Produktu: Vintage Prilby

2. Produkt materiál: inžinierske materiálu shell + EPS tlmiace pena + priedušná a pohodlné vnútorné obloženie

3. Produkt farba: čierna, modrá, oranžová, ružová (farba voliteľná)

4. Platné typ: vhodné pre motocykel koni, teplé, viac ochrany

Prilby údržba metóda:

1. Prilby povrchu údržba: .na prilby povrch bude často držať prach, keď je farba, prvý utrite škvrnu s mokrou špongiou.a potom použite vody vosk alebo zvýrazniť, aby prilby čisté a jasné, môžete tiež používať prilby zvláštne svetlo agent, účinok je lepší.

2. Prilby objektív údržbu , prilby šošovka je priehľadná položky, čistenie by mala byť veľmi opatrní, aby nedošlo k poškriabaniu, s neutrálnym čistiacim prostriedkom pridá do vody, s mäkké bavlnené tkaniny na utretie vnútri a vonku, a potom opláchnite vodou, prírodné suchý vzduch.

Poznámka :(zásada proti-zahmlievaniu šošoviek je, že proti-zahmlievaniu povlak je nastriekaný na objektív, ale nie dlhodobé proti-zahmlievaniu.Raz proti-zahmlievaniu povlak je umyť alebo utrieť vypnutý pri vysokom tlaku, proti-zahmlievaniu efekt bude oslabený alebo aj stratiť.Odporúča sa, aby opláchnite znečistený priestor s ťuknite na nízky tlak, a vzduchu uschnúť prirodzene.

Zoznam Produktov:

1*Vintage Prilby

Poznámky:

1. Prosím, aby 0,5 cm/0.20 v chyby z dôvodu ručné meranie.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky, dúfam, že sa vám môže porozumieť.

sku: p40712

Položka Druh Prilby
Pohlavie Unisex
Pôvod Kontinentálna Čína
Hmotnosť 1450g
Prilba Štýl Full Face

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…