Náhradné Podložky Pre Trampolína, Odolná Voči Roztrhnutiu, Trampolína Podložky Bezpečnosti Mat Nepremokavé Surround Trampolína Rámy Kryt Pre

0 Hodnotenia
€44.36 €100.81

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis:

Trampolína Bezpečnosti Pad Rohož je vyrobená z vysoko PVE & PE materiály, spracované s vynikajúcou kvalitou spracovania, predstavovať vycibrený vzhľad a veľkú odolnosť, vodotesný, odolný proti poveternostným vplyvom, pribrala, a odolná voči roztrhnutiu, poskytuje viacero veľkostí si môžete vybrať z.

Špecifikácia:

Názov produktu: Trampolína Bezpečnosti Pad Mat

Materiál: PVC, PE

Veľkosti: ako je uvedené v možnosti

Balenie Zoznam:

1* Trampolína Bezpečnosti Pad Mat

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1. [ Univerzálne Kompatibilné ] vyhovieť vašim potrebám pre rôzne trampolíny, táto Trampolína Bezpečnosti Pad Mat je navrhnutý vo viacerých priemer veľkostí si môžete vybrať, vrátane 6, 8 ft, 10 ft, 12 metrov, 13 metrov, a 14 metrov v okrúhly tvar.

2. [ Vybrané PVC Materiál ] Tieto Trampolína Podložky sú predstavovať vynikajúci výkon pre dlhú životnosť, navrhnutý s mäkké vnútorné pena čalúnenia pripojené na oboch stranách, vyrobená z vysoko-kvalitného PVC & PE materiálov.

3. [ Superior Spracovania ] Tomto Kole Trampolína Bezpečnosti Pad je spracovaný s PVC záterom pre vynikajúcu nepremokavé výkon, navrhnutý s mäkké vnútorné pena čalúnenia pripojené na oboch stranách, poskytovanie ochranou hrán, ktoré je odolné proti roztrhnutiu a poveternostným vplyvom.

4. [ Jednoduchá Inštalácia ] Jednoduché na inštaláciu a odstránenie, tieto Náhradné Podložky pre Trampolíny sú vybavené s popruhmi na pripevnenie rám ľahko, pohodlne dostať stanovené pevne a odstrániť na skladovanie.

5. [ Skvelé pre Vonkajšie Hry ] Táto Trampolína Jar Kryt prináša veľkú radosť, aby vaši priatelia a deti, ochranný rám, kryt pre trampolíny príslušenstvo(len na okraj kryt, nemusia zahŕňať trampolína), musí mať pre vaše vonkajšie party hry.

sku: p41178

Materiál Hodváb
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…