30/60 g All-purpose Lepidla Rýchle Schnutie Lepidla Silné Lepidlo, Tmel Fix Lepidlo na Nechty, Lepidlo Zadarmo pre Plastové Sklo Kovové, Keramické

0 Hodnotenia
€2.48 €4.44

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis:

*1. Farba: biela

*2. Netto Obsahom: 30/60 g

Funkcie:

*1. Klinec-free - Toto neviditeľné lepidlo je veľmi vhodný pre heavy-duty lepenie DIY inštalácia a údržba práce, bez použitia klincov.

*2. Odolné a Netoxický - Tepla a chladu odolná (-49°F až+239°F), bez rozpúšťadla, znečistenia-free, odolné voči korózii a anti-aging.

*3. Ušetrite Čas - Chemické lepidlo trvá len niekoľko sekúnd, spevniť, a to je odolný proti poveternostným vplyvom a extrémne odolný, takže ho možno použiť takmer pre všetky predmety v domácnosti inštalácie.

*4. Výborná Lepiaca Sila - Tento druh silné lepidlo poskytuje silné lepidlo pre DIY, inštalačné a údržbárske práce v domoch, pri zaťažení až 110 kg.

*5. Multifunkčné - je vhodný pre mnoho materiálov, ako sú betón, sadrové, tehál alebo kameňa, a je tiež účinným kovové lepidlo, lepidlo na keramické a plastové lepidlo, vhodné na upevňovacích líšt tabule, nástenné závesné rámy, polystyrénu, plesne, srsť háčikov, atď.

Balenie Obsahuje:

1 x Nechty bez Lepidla

sku: p41186

Pôvod Kontinentálna Čína
Názov 4 Klinec Zadarmo
Názov 8 Univerzálne Lepidlo
Názov 6 Sklo, Lepidlo
názov 9 Silné Lepidlo
Názov 5 Tmel Fix Lepidlo
Meno 3 Rýchle schnutie
Meno 2 Silné Lepidlo
Názov 7 plastové lepidlo
Meno 1 Univerzálne Lepidlo

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…