Musesh obliečok 4 Ks Hráč Radič Hodiť Pillowcovers Logo Staré Retro v Monochromatické Štýl pre Dary, Pohovky, Spálne, Auto

0 Hodnotenia
€96.65

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

VITAJTE NA MOJOM OBCHODE

Materiál: Polyester

Veľkosť:18X18inch (45X45cm) 4 KS hry dekoratívne hodiť pillowcovers,Pillowcover LEN!(Vložky nie sú súčasťou balenia).Dobrú pružnosť a odolnosť proti opotrebeniu, nie je ľahké vrások.

Tlač: obojstranná Tlač

Balenie zoznam: 4 ks obliečky na vankúše. (Tento produkt neobsahuje vnútornú výplň)

• Vyrobené z odolného bavlna Polyesterovej tkaniny materiál,vonkajšie hodiť vankúše priamemu kontaktu s pokožkou,nemôže dovoliť loptu.

• Obrázky výtlačky sú nádherné, farby sú jasné, textúru, je jasné.Fotografie sú vytlačené na oboch stranách pohode obliečok.

• Na jednej strane skryté zip zábava obliečok,Vložka nie je v cene.Dobrý darčekov pre vašich priateľov a deti,Extrémne trvanlivé a bezpečné a reathable textílie vás drží cool & sviežu.

• Ročníka vianočné ozdoby pre váš obývacia izba, pohovka,pohovky, stoličky, spálne, kancelárie, auta, atď.Dať vaše bytové teplé a jedinečný zážitok, pohodlné a mäkké potešenie, a veľmi odolné a bezpečné.

• Dekoračné Vankúše môžu byť stroj umyté s jemným čistiacim prostriedkom a vzduchu suchý, suché čistenie a nie cúvnuť alebo železa.

• 100% po-predajný servis poskytujeme.Prosím vás ubezpečiť, kúpiť!

*Upozornenie:

* Vzhľadom na rôzne manuálne metódy merania, prosím, aby pre drobné chyby vo veľkosti.

* Vzhľadom na rozdiely v osvetlení a displeja, farby na obrázku sa môžu odchýliť od skutočných farieb.Dúfam, že rozumiete.

Stroj umývateľný/ Nie chemické čistenie/ No bleach

Spätná väzba:

1. Ak sa vám páči náš produkt, mohli by ste nám 5-hviezdičkové hodnotenie a zdieľať ich so svojimi priateľmi.Svoju vďačnosť je sila nás stále skvelá spoločnosť.

2. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich produktov, prosím, kontaktujte nás a my sa budeme snažiť vám poskytnúť uspokojivé riešenie.

3. Prosím, kontaktujte nás predtým, než ste verejne sporu alebo nám nízke star review.Pretože nás budete kontaktovať priamo, je najlepší spôsob, ako nájsť riešenie, ktoré vyhovuje vám.My sa budeme snažiť uspokojiť každého zákazníka.

sku: p41340

Použitie Domov, HOTEL
CN Jiangsu
Vzor Typ Tlač
Nemravný Obrázok No
Pôvod Kontinentálna Čína
So Sexuálnym Podtextom No
Druh Obliečka na vankúš
vzor TLAČENÉ
Materiál Polyester / Bavlna
Súbor Typ Áno
Funkcia Non-Jedovaté, Eco-Priateľský
Číslo Modelu 8-T4

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…