Priehľadný Ľad Loptu Maker Silikónové Ice Cube Maker Whisky Zásobník Oblasti Crystal Clear 2.35 Palcový Whisky Transparentné Kolo Ľad Plesní

0 Hodnotenia
€18.52 €38.58

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Vysoko kvalitné silikónové, kocky ľadu vyrobené sú crystal clear

Obmedzené zásoby, teraz na predaj

Vedecké a vysokej transparentnosti veľký ľadový hokej formy simuluje prírodné prostredie, a princíp nízkoteplotného postupne zmrazenie a postupne organizovanie.Proces mrazenia je z vonkajšej strany vo vnútri.Udržanie obehu umožňuje formy na odstránenie vzduchu vo vode sám, tak, aby ľadový hokej ďalšie kolo a transparentné~!

Názov: Vysoko transparentné ľadový hokej plesní

Materiál: potravinársky silikón, BPA free, v súlade s prísnymi testovanie USA FDA

Veľkosť produktu: 17*11*18.5 cm

PS:vonkajšie plastové štýl a plastové-voľný štýl sú len vzhľad rozdiel, funkcia je presne také isté ako vonkajšie plastové okno, pokiaľ vandalizmu poškodený, ľadu, takže účinnosť a životnosť sú rovnaké,Vyberte si z rôznych štýlov, podľa osobných preferencií.

kupujúci zobraziť:

VEĽKÉ & KOLO KRIŠTÁĽOVO ČISTEJ ĽADOVEJ GULE

Iste, existujú mnohé oblasti ice formy na trhu, ale žiadny z nich robí krištáľovo čistej ľadovej gule.Tento ľad loptu maker umožňuje vytvorenie dokonale guľaté, krištáľovo čistý ľad sféry každý čas.Vyplňte do foriem až s vodou, zmraziť na pár hodín a užite si nový twist na studený, ostrý občerstvenie.

Krištáľovo Čistý Ľad Loptu Maker

Ice Loptu Sférické Whisky Zásobník Plesne Maker

Bubliniek , 2-Dutiny 2.35" Mold

Jednoduché Použitie

1.Vyčistite všetky časti (okrem pena box) s teplou vodou pred použitím;

2. Na kontrolu teploty v chladničke je kľúčom.Chladničky has1-7 úrovní, a teplota je upravená tak, aby -6℃.Ak teplota v chladničke je príliš nízky, vzduch v ľade lopta nemôže byť odstránené;

3.Pena box je dôležitou súčasťou tepla, ochrana a prijíma technických materiálov, takže sa nemusíte vyhodiť;

4.Zmerajte veľkosť mrazničky pred nákupom.Ľadové formy musí byť umiestnená kolmo a niektoré malé chladničky nemôžu byť umiestnené v mrazničke;

5.Aby čisté a transparentné, hokejové puky, trvá mnoho opakovaných testov nájsť správnu teplotu a čas.

Zásielky:

1)Zadajte číslo objednávky a Phainham.sk vyberie najlacnejší spôsob dopravy pre vás.

2)Môžeme nie uistite sa, že dodacia lehota,ako existuje mnoho faktorov, ktoré sú mimo našej kontroly na prepravu, dúfam, že by ste mohli láskavo pochopiť.Za normálnych okolností, to bude trvať približne 2 až 4 Týždne leteckou poštou, 5-20 dní od expresnej prepravy.

3)Všetky položky sú posielame do 5 dní po platobný proces je dokončený, a takmer položky canbiando vyslať s 48 hodín.

Spätná väzba:

1)Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba bude v našich silách, vrátiť slúžiace pre vás.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám svoju pozitívnu spätnú väzbu.Váš názor bude veľmi ocenil a nám pomôže, aby sme vám lepšie slúžili.

2)Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, kontaktujte nás pred odoslaním negatívna spätná väzba.Raz je problém uviesť, že všetky naše štáby budú snažiť čo najlepšie, aby vám pomohol von z vyskytol problém.Ďakujeme za pochopenie.

3)skontrolujte si Prosím neotvárajte spor, alebo nechať negatívnej spätnej väzby, bez hovorí k nám , budeme odpovedať všetkým našim zákazníkom a vyriešiť problém, ktorý máte, sa stretol.

sku: p427299

function3 VÝROBNÍK ĽADU
Pôvod Kontinentálna Čína
function1 Ľad
Ice Cream Nástroje Typ Ice Cream Tvorcovia
function2 ice cube maker, Ľadové Gule Maker
function4 výrobník ľadu bolas, jasné, výrobník ľadu
Druh Ice Cream Nástroje
Funkcia Eco-Priateľský, Skladom
function5 sférické ice tvar

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…