Flamingo Vankúš 45x45 Ľanu obliečka na Vankúš Outdoor Záhrada Vankúš Nepremokavé Vankúš Domova Vytlačené obliečka na Vankúš

0 Hodnotenia
€6.93 €17.34

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Flamingo Vankúš 45x45 Ľanu obliečka na Vankúš Outdoor Záhrada Vankúš Nepremokavé Vankúš Domova Vytlačené obliečka na Vankúš

Funkcie: 1. Vysoko-kvalitný Materiál: Vyrobené z ľanu materiálu, cushin kryt a špine-odolný tesný, šitie, to je tiež mäkké a pohodlné, špeciálne navrhnuté pre vonkajšie použitie.Má zips, ktorý je viac krásna a jemná, a zips sa dá plynule zdvihne od začiatku až do konca.

2. Non-vyblednutiu Dizajn: Ako je znázornené na obrázku, sídlo vankúš je vytlačená s vysokým rozlíšením umenie vzory, odolné a non-vyblednutiu.Vonkajšie vankúš štyri zelené tropické rastliny bude vaša nádvorí plné osviežujúcu letnú atmosféru.

3. Široké Uplatnenie: obliečka Na vankúš je vhodný pre vonkajšie záhrady, stany, lavice, balkónom, party, piknik, svadby a kaviarňach, atď.To môže byť ľahko s pohovke a používa s vankúše podľa veľkosti asi 45*45 cm/17.72*17.72 v.

4. Rozmery a Balenie: balíček obsahuje 4 dekoratívne vankúše (nie je vrátane všetkých vankúš).Záhrada veľkosti podušky je o 45*45 cm/17.72*17.72 v, vhodný pre vnútorné a vonkajšie dekorácie, obývacia izba, kancelária, spálňa, strán, svadby, terasa, auto a kaviareň, atď.

5. Čistenie Sprievodca: Naše cushin kryt je stroj umývateľný a ručné umývateľný, jeho vzor je jednostranný a netoxické s eko-šetrné farby, atramenty.

Špecifikácie:

Materiál: Ľan

Veľkosť: cca 45*45 cm/17.72*17.72 v

Balenie Zoznam:

4 x Cushin Kryt (Č vankúš je súčasťou)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Osobitý Štýl] vyzýva Flamingo Vankúše súbor má veľmi osobitý štýl aj napriek jej jednoduchý tvar.To bude vyzerať vynikajúce a reprezentovať vašu dobrú chuť, ak ju umiestnite do vášho domova či kancelárie.

2.【Odolné A Robustné] vyzýva Budete mať jedinečný zážitok s našimi Flamingo Hodiť Vankúš Zahŕňa súbor, pretože je vyrobená z vysoko kvalitnej tkaniny, ktorá je silná, dlhá životnosť, mäkké, pohodlné a kvalitné.

3.【Rôzne Použitie Scenáre] vyzýva Flamingo Hodiť Vankúš súbor môže byť použitý v rôznych miestach, okrem spálne, vrátane obývacej izby, kuchyne, chodby, záhrady, a na pracoviskách.

4.【Nádherné Spracovanie] vyzýva Flamingo Vankúš súbor má krásny verzia, vynikajúce spracovanie a bez trhlín.Na vyhotovením je veľmi jemné, budete milovať.

5.【Ideálny Darček Pre Priateľov] vyzýva Vonkajšie Flamingo Vankúše môžu byť nadaný k vašej rodiny, priateľov alebo blízkych, na Halloween, Vianoce, Karneval, narodeniny, a Deň otcov.

sku: p43995

Súbor Typ Áno
Tvar Námestie
Použitie Sídlo
vzor TLAČENÉ
Pôvod Kontinentálna Čína
Štýl Obyčajný
Technics Tkané
Vzor Typ Tlač
Materiál Kožušiny
Číslo Modelu Obliečka na vankúš

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…