2 ks Rose Kučeravé BOB Parochne na Predaj Odbavenie Ľudské Vlasy, Parochne s Ofinou Celý Stroj Vyrobený Parochňu Glueless Perruque Cheveux Humain

0 Hodnotenia
€43.67 €72.78

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Ľudské Vlasy, Parochne FAQ

Q1: parochňa nezodpovedá obrázok odkaz

A1: parochňa je produkt, ktorý vyžaduje starostlivosť a styling.Obrázok odkaz, je účinok, ktorý po styling, takže sa môžete cítiť sa líši od obrázka po obdržaní parochňu.Odporúča sa, aby ste používali straightener alebo kulma spravovať vaše vlasy.Ak potrebujete lepší efekt, mohli by ste nájsť stylista, aby si nový tvar.

Otázka 2: Je to ľudské vlasy

A2: Ponúkame na predaj 100% ľudských vlasov, môžete mať malé množstvo na vlasy a napáliť to s ľahší test, ľudské vlasy budú práškového po pálenie a syntetické vlasy vám zatočí po horenia.Okrem toho, maximálne teplo-odolný teplote syntetické vlasy 200 stupňov Celzia.Môžete použiť hair straightener ak chcete nastaviť teplota až 210 stupňov Celzia pre narovnanie.Ak vlasy nie je poškodený, môže sa tiež preukázať, že vlasy sú ľudské vlasy.

Q3: chvoste je srsť cutuneven

A3: Prosím nesúďte, či vlasy končí sú nerovnomerné tým, že ju drží v ruke, pretože parochňu má viacvrstvové štruktúry, a určite to bude nerovnomerný, keď budete držať v ruke.Na posúdenie, či vlasy chvost je čistý alebo nie, to musí byť umiestnená na modeli alebo nosiť na hlave.Okrem toho, keď sa pôvodné kusy, je znížiť na model, ale veľkosť každého človeka je hlava, je odlišná, a tam môže byť nerovnomerné vlasy končí.Máme vyhradené extra veľkosti pre váš parochne výbava sami .

Q4: vlasy sú ohnuté alebo parochňu spp je deformovaný

A4: je To spôsobené tým, že dopravný problém, krivkách, vlasy môžu byť narovnané s vyrovnávaním železa.Parochňa spp deformácie môže dať parochňu na hlave formy na deň obnoviť svoj tvar.

O5: veľkosť parochňu spp, nie je vhodný

A5: Naše parochňu čiapky sú 22.5 cm priemerná veľkosť, ak potrebujete inú veľkosť, môžete zanechať odkaz na nás pred vykonaním objednávky, a môžeme vám pomôže prispôsobiť veľkosť zadarmo.

Q6: Nedostatočná veľkosť

A6: Budeme robiť prísnej kontrole kvality pred odoslaním, ak parochňu dostali ste sa nezhoduje dĺžka vašej objednávky, prosím pošlite nám fotku alebo video, parochňa meraný, a budeme overiť, to pre vás.

Q7: Nedostatočný objem vlasov

A7: Naše parochne sú rozdelené do rôznych hustotách (150%/180%/220%/250%, atď.), ak sa vám páči hrubé parochne, môžete zanechať odkaz na nás, a sme schopní prispôsobiť ho pre vás.

Doprava Politiky

Ako Phainham.sk potreby 6-24 hodín za úhradu likvidácie faktúr, budeme loď tovar v 48hours po zaplatení jasné.

Dodacia lehota: Ak sa rozhodnete Phainham.sk Štandardná Doprava, pozrite si sľúbil čas platformy.Ak sa rozhodnete NÁS sklade, bude doručený do 3-14 dní.Ak sa rozhodnete Fedex/DHL, to bude dodaný v priebehu 5-7 dní.

Zásady Vrátenia Peňazí

Keď máte problémy s výrobkom po prijatí balíka, kontaktujte nás do 7 dní.

Keď sa zobrazí produkt a zistíte, že výrobok má vynechal dodanie, nesprávne doručenie, alebo problémy s kvalitou, pošlite nám, prosím s obrázky alebo videá, a zabezpečíme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení, že je to predávajúci je to problém.

Neakceptujeme kupujúceho náhradu žiadosť o subjektívne dôvody, alebo umelé dôvodov.Ak kupujúci chce vrátiť tovar, pretože kupujúci sa to nepáči, kupujúci musí znášať nákladnej dopravy.

Na vrátený a vrátené, keď sme potvrdiť prijatie a potvrdenie, že výrobok nebude mať vplyv na vedľajšiu, vrátime kupujúcemu do 3 dní.

sku: p46486

Názov Značky Abujia
Textúra Vlnité
Ľudské Vlasy Typ Brazílsky Vlasy
Najlepšie ceny Veľké Odbavenie
Materiál Triedy Remy Vlasy
Pôvod Kontinentálna Čína
Spp Veľkosť Priemerná Veľkosť
Vhodné Umiera Farby Tmavšie Farby Len

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…