Mini-Holenie Prenosný Elektrický Holiaci Strojček Pre Mužov,Jednoduchým Stlačením Jedného Tlačidla Použiť Elektrický Holiaci Strojček Nástroj

0 Hodnotenia
€10.35 €14.78

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[Mini-Holenie Prenosný Elektrický Holiaci strojček]Tento holiaci strojček má high-definition LED displej výkon funkcie, takže sa môžete kontrolu výkonu kedykoľvek a zariadiť svoj čas rozumne.Elektrický holiaci strojček funkcie silný motor rýchlosti pre bezpečné a efektívne oholenie.Ostré nehrdzavejúcej ocele turbo rotačné nože, sa špecializujú na tvrdé fúzy, 0,1 mm tenký nerezový fólie, odstraňuje chĺpky od koreňa.

[Nepremokavé Mokré a Suché, Použite]nové pánske mini elektrický holiaci strojček je vodeodolný a podporuje celé telo čistenie.Dokonalý vodotesný výkon, nikdy sa nemusíte obávať o rezíduum, mokré a suché, sterilné a hygienické.Micro-šok, bass motor, trvalý výkon, rýchlosť, nízku hlučnosť.

[Rýchle Nabíjanie]30 minút rýchle nabíjanie, môže byť použitý pre viac ako 6 hodín.USB dátový kábel dátový usb kábel je súčasťou balenia, ktoré môžu byť účtované cez mobilné napájania, počítač, notebook, atď.

[Prenosný Elektrický Holiaci strojček ]Tento elektrický holiaci strojček je vyrobené z vysokokvalitného ABS, ktoré je odolné a nie je ľahké zlomiť.Môžete ľahko nasadiť na vaše džínsy vrecku a vziať so sebou, je veľmi ľahký na používanie.

[Široké Uplatnenie ] Tento prenosný holiaci strojček môže byť použitý pre odstránenie nohy, vlasy, podpazuší vlasy, hruď vlasy, telo, vlasy, fúzy, atď.Obaja muži a ženy môžu použiť pre rôzne holenie a odstránenie potreby.Elektrický holiaci strojček je vhodné vykonávať pre cestovanie, obchod, kancelárie, auta, camping, atď.

Tento elektrický holiaci strojček funkcie presné holenie a je prenosný a ľahký, ktoré majú jednoduchšie holenie, keď na výlet alebo podnikania.

Bezdrôtový Britva: Tento elektrický holiaci strojček je nabíjateľná a bezdrôtový ktoré je jednoduchšie na použitie.

Farba:zbraň farba

Materiál:ABS

Obsah Balenia:

1 x Holiaci strojček

1 x Kefa

1 x USB kábel

1 x anglický manuál

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Dropshipping

1) akceptujeme dropshipping, máme veľa skúseností v dropshiping a nebude klásť žiadne reklamy a materiálov v objednávke.

2) akceptujeme CSV file (Súbor programu Excel) spracovať objednávku pre hromadné objednávky.Stačí zaplatiť na jednu objednávku na Phainham.sk.Budeme spracovanie vašej objednávky accoring do súboru programu excel.môžete nám poslať CSV súbor, ktorý všetky kontakty customerrsquos informácie (Meno, e-mail, adresa etchellip) a objednávky info( farba, množstvo).Budem ponúkať celkovú cenu.Stačí umiestniť jednu objednávku na Phainham.sk, po budete platiť za to.Sme si nahrať súbor do nášho systému a spracovanie vašej objednávky accoding k vášmu súboru.

Po tom, čo sme loď sa, aby som vám zašleme späť CSV súbor s kódov sledovania.

sku: p47036

Názov Značky FGHGF
Typ napájania Nabíjateľná
Pôvod Kontinentálna Čína
Pohlavie Muž

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…