Roztomilý Dievča Plávanie Čiapky Pre Deti, Deti Nepremokavé Elastické Silikónové Plávať Bazén Klobúk Kúpacích Čiapok Potápanie Klobúk Deti

0 Hodnotenia
€2.07 €2.97

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Funkcie:

Plávať s sú vyrobené z vysoko kvalitného silikónového materiálu, ktorý je bez zápachu a pohodlné.Oni pevne zachytiť na hlavu bez spôsobenia akejkoľvek tlak alebo nepohodlie.Chránia vaše vlasy od nečistôt a vody, vedenie je čisté a lesklé.Či už si chcete vychutnať plávanie a kúpanie.

Špecifikácia:

Produkt materiál: silikón

Veľkosť produktu: o 19.5*22,5 cm/7.68*8.86 v

otvorenie: o 18.5 cm/7.28 v

Zoznam Produktov:

Plávať s*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pohodlné Materiál: Deti Plávať Čiapky pre Chlapcov sú vyrobené zo silikónového materiálu, ktorý je mäkké, hladké a bez zápachu.Je ekologicky šetrný a bezpečný pre vaše dieťa pokožku a vlasy.Sú ľahko použiteľné a trvanlivé, a zabraňujú vaše dieťa vlasy od získania poškodený vody.

2.Rozkošný a Zaujímavé: Plávanie Čiapky majú cartoon vzor, podobá sa morskej panny.Oni sa budete vyzerať nádherné a zaujímavé vo vode a zvýšiť vaše plávanie a kúpanie skúsenosti.

3.Ľahká Textúra: Deti Plávať Čiapky prijať ľahké textúry, ktorá nebude zaťažovať hlavu alebo ťahať za vlasy.Majú dobrú pružnosť a rozšíriteľnosť, ktoré môžete prispôsobovať rôznym hlavou tvarov a vlasy zväzky.Oni nie sú ľahko pošmyknúť alebo uvoľniť, prináša pohodlný zážitok.

4.Chráni Vaše Vlasy: Plávanie Čiapky pre Deti, môže zabrániť vlhkosti dostali do vlasov a uši, vďaka svojej výbornej nepremokavé výkon.Sa môže udržať vlasy čisté a lesklé a chrániť vlasy a sluchu zdravie nečistoty vo vode.

5.Rezervný Priestor: Deti Plávať Čiapky pre Dievčatá je vyrobená tak, aby sa zabránilo vlasov je ťahaný alebo zviazaný pri uvádzaní na alebo pri rozbehu.Má väčšie rozmery, ktoré môžu vytvoriť priestor pre dlhé vlasy a hodí sa viac na vlasy ľahko.

sku: p47286

Materiál Bavlna
Číslo Modelu deti plávať čiapky
Vzor Typ prekladané
Pohlavie MUŽI
Oddelenie Meno Unisex
Funkcia nepremokavé
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…