Ľadové Korčule Taška Korčuľovanie Obuvi Skladovanie Taška Nastaviteľné Rollerskate Taška S Vrecká Na Zips, Kolieskové Korčule, Doplnky Pre Deti Dospelých

0 Hodnotenia
€19.23 €30.05

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Ľadové Korčule Taška Korčuľovanie Obuvi Skladovanie Taška Nastaviteľné Rollerskate Taška S Vrecká Na Zips, Kolieskové Korčule, Doplnky Pre Deti Dospelých

Odrážky: 1.Jednoduché ovládanie: Zabezpečí pohodlné nosenie pre vaše kolieskové korčule s popruhom cez rameno, ktorý sa dá ľahko upraviť na požadovanú dĺžku pomocou pracky.Vystužené šitie technology pridáva k taška je robustnosti a môžete pohodlne nosiť vaše korčule a z ľadu.

2.Veľký Úložný Priestor: Tento priestranný kolieskové korčule taška vám pomôže udržať vaše korčuľovanie náležitosti organizované a poruke.Vaše korčule, fľaše s vodou, oblečenie, rukavice, a iné osobné veci-to všetko môže zmestiť s dostatkom priestoru.

3.Dlho Slúži Život: Remeselnícky s roztrhnutiu polyester materiál, tento kolieskové korčule taška má pribrala základňu a spodnej kopačky s cieľom chrániť vaše korčule z akýchkoľvek škrabancov alebo dings.

4.Vhodné Vykonávať: bezpečný transport vášho kolieskové korčule s ľahkosťou pomocou tejto ľahký a ľahko čistí, kolieskové korčule taška.Pohodlne záhyby na skladovanie po čistení, a je navrhnutý tak, aby vaše topánky suché a čisté, zabezpečenie neporiadok-bezplatná preprava.

5.Pekný Darček: skvelý darček pre vás a vaše deti je to kolieskové korčule taška.Rozmery 16.14*9.44*14.96 palcov, to je veľkosť že väčšina korčule môže hodiť.Je ľahký, silný a ľahko vykonávať túto tašku.Budete mať viac pohodlný a príjemný čas korčuľovanie ako výsledok.

Špecifikácia:

Materiál: Polyester

Veľkosť: cca 41*24*38cm/16.14*9.44*14.96 v

Váha: cca 566g

Balenie Zoznam:

1* Kolieskové Korčule Taška

sku: p48605

Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Nylon
CN Šanghaj
Názov Značky CAMPHIKING

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…