Prenosné Zvlhčovače 350 ml USB Nabíjanie pre Domáce 2 Hmly Režimy Super Tichá Noc, Svetlo, Režim Auto Shut-Off

0 Hodnotenia
€1.64 €3.29

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

【 PRENOSNÝ MINI PRAČKA] vyzýva rectangularmini veľkosť (2.75x2.75x5.12 palcov), veľmi vhodné vykonávať kdekoľvek, ideálne pre cestovanie, auto, plochy, kancelárie, spálne, účinne hydratujú suchú pokožku a pomáhajú redukovať peeling pokožky, nosa krvácanie.

【 DVE HMLY REŽIMY] vyzýva S 350 ml veľkú kapacitu, Prenosné Zvlhčovač má dve hmly spôsoby: Dlhodobé Sprej ( 4 Hodiny Životnosť) & Občasné Sprej ( 8 Hodín Životnosť).Riadený jedno tlačidlo a veľmi jednoduché ovládanie.Jedným kliknutím na tlačidlo prvýkrát aktivujte nepretržité sprej režim, dvakrát kliknite na tlačidlo na prepnutie na občasné sprej režime.

【 BEZPEČNÉ a AUTO SHUT-OFF] vyzýva, Ak hladina vody je nižšia ako bezpečné hladiny vody, bude automaticky vypnúť napájanie, účinne bráni suché pálenie nehôd.Top tesnenie dizajn drží čo najďalej od náhodou nalievanie tekutiny, a už sa starať o tom, ako je počítač, mobilný telefón, alebo mokré oblečenie.

【 ULTRA-TICHÝ] vyzýva Tento malý pohode, hmla, zvlhčovač, powerd pomocou vstavanej batérie, ticho prevádzky pod 26dB umožňuje spánku ľahko v príjemnom a tichom prostredí, ktoré by to nemalo rušiť niekto v rodine, zatiaľ čo oni sú na spanie, čítanie, alebo sa snaží pracovať.

【 TEPLÉ NOČNÉ SVETLO] vyzýva Tento prenosný ploche zvlhčovač môže ponúknuť teplé noci svetla, vytvára pokojnú atmosféru, ale zároveň prináša upokojujúci hmly.Ponúka maximálny relax pre vás.Môžete stlačiť tlačidlo a 3 sekundy podržte tlačidlo zapnúť a vypnúť, nočné svetlo, keď sprej spôsoby alebo použite nočný samostatne.

【Dôležité Upozornenie] vyzýva ①Do nemali používať éterické oleje,parfumy, destilovanej vody, čo spôsobí bavlnenou handričkou, aby sa upchávajú a zvlhčovač budú nepoužiteľné. ② Prosím namočiť bavlna core na pár minút, kým si ju zapnúť. ③Do nie opláchnite horný kryt priamo s vodou, môžete ho utrieť semi-suchú handričku.【 Po Predaji Bez obáv] vyzýva poskytujeme doživotnú záruku.V prípade akýchkoľvek otázok, neváhajte a napíšte nám čo

sku: p53478

Prevádzková Metóda Typ Klávesnice
Vlhkosť Ovládanie Touch-tone
Použitie Domácnosť
Druh Vyparovaním Zvlhčovač
Typ napájania USB
Klasifikácia Zvlhčovanie
Výkon (W) 5w
Hluk 36db
Aplikácia 10㎡
Voda-nedostatok Energie-vypnutie Ochrany Áno
Zvlhčovanie Metóda Hmla Absolutórium
Inštalácia Stolový / Prenosné
Kapacita 1L
Napätie (V) 5V
Názov Značky HAOYUNMA
Funkcia Načasovanie No
funkcia Pureness Typ
Zvlhčovanie Kapacita 350 ml/h
Pôvod Kontinentálna Čína
Tvar Obchodné Námestie

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…